tak filtr paliwa mam czyściutki wiec zobaczę co z ta woda zawsze staram się by benzyna była bo zawsze z beny odpalam czasami jak się skończy no to droga do stacji jest bez benzyny ale to rzadko

dzisiaj po powrocie do domu przelanczam na benzynę i wogole już nie trzyma jałowego odrazu gaśnie na ciepłym silniku ;/ jutro mam prawdopodobnie ostatnia trasę i wstawiam auto do garażu czyli biorę się za auto

mam parę rzeczy do pomalowania i założenia parę pierdół do poprawek i wogole wiec takie jest moje pytanie do kolegi Paweł Marek czy masz może jakieś materiały na kapie odnośnie mojego gaźnika chodzi mi o coś sam naprawiam czy coś bo ja mam tylko jakieś schematy i za wiele mi to nie mówi a nic ciekawszego nie mogę znaleźć i powiedz mi jeszcze czy ten gaźnik jest do odratowania i czy to znowu nie będą jakieś wielkie koszty jesli bym oddal auto jakiegos kumatego mechanika

i tak wogole to dzięki za zainteresowanie
winna była pompa paliwa która raz podawala dobre ciśnienie za chwile słabe a za chwile wogole nowa pompa czyszczenie gaznikia i golfik smaga dalej