chlopie, po twoich postach widze jedynie jak nazekasz na samochod, jak piszesz o jego usterkach a nic innego nie wnosisz do dyskusji
jakbys chcial wiedziec to wszystko robie sam
olej zmienam tak bo tak chce, bo jestem nadgorliwy i nie mam co z kasa robic, a nie dlatego ze sie boje ze sie cos wysra, moj roczny przebieg? w granicach 35 tys, co opadla kopara
co do swiec, bardzo prosta odpowiedz, nigdy nie wykozystasz tej 4tej elektrody bo masz cewke na trzy baty, wiec 4 zawsze bedzie stala nieuzywana

jest to tylko wymysl sprzedawcy ze niby bedzie lepiej, ze bedzie lepsze spalanie mieszanki itd, a przeciez i tak iskrami reguluje iskra
nie neguje Ciebie i bez obrazy, ale mysle ze chociaz jestem mlodszy wiem duzo wiecej o tym aucie niz Ty
co do odczekiwania przed jazda... nie czekam wogole jade, bo mam garaz ogrzewany, a po przejechaniu ok 1.5 km mam juz cieply silnik, a sam producent mowi o nie przekraczaniu 3 tysi zanim temp nie osiagnie 80C, wiec moze sam troche poczytaj, a pozniej zaczniesz gadac
o kreceniu mowie nie o obrotach rzedu 4 tysi, a raczej o tych powyzej 5.5 tysia, mam limiter ustawiony na 7200 wiec wole aby olej uzyskal odpowiednia konzystencje prze troszke szybsza jazda