opcje są różnej maści :green_fuck:Frykas pisze:BebOOczek napisał/a:
nie interesuje mnie kto co robi patrzac sie na moje zdjecie
a jakie są opcje ?? :> :>
VW Scirocco TSI
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- moonmaker05
- .::VWCORRADO::..
- Kontakt:
fajny scirocco... ale do corrado ni jak się ma a zdjęcia ? marniutkie marniutkie... wstyd !
Ostatnio zmieniony sob lut 20, 2010 09:48 przez moonmaker05, łącznie zmieniany 1 raz.
Corrado VSR6 95
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
To forum jest strasznie tolerancyjne, w innej sytuacji to by zaraz było że kobieta za kierownicą a tu pełna aprobata, no proszę , a swoją drogą nie sposób się nie zgodzić z przedmówcami, połączenie takiego auta z taką właścicielką to istny dynamit, miło popatrzeć na jedno jak i na drugie, było już mówione ale się powtórzę że lepsza sesja i jeszcze raz sesja, plisssss , pozdrówki i powodzenia w użytkowaniu.
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
- moonmaker05
- .::VWCORRADO::..
- Kontakt:
scierka fajna ja jestem jednak za golfem, ale gratulacje zakupu, nie kazdy ma takie szczescie ze w wieku 22 lat jezdzi takim cackiem mam nadzieje ze zobaczymy sie na ktoryms ze zzlotow i pochwalissz sie swoim nowym nabytkiem
kmmm ciekawe ciekawe roz..?BebOOczek pisze:dla niego (sziroka ) jestem w stanie sie roz... a nie wazne
zaczynałam od mk4 lecz psuł się niemiłosiernieMegi pisze:scierka fajna ja jestem jednak za golfem, ale gratulacje zakupu, nie kazdy ma takie szczescie ze w wieku 22 lat jezdzi takim cackiem mam nadzieje ze zobaczymy sie na ktoryms ze zzlotow i pochwalissz sie swoim nowym nabytkiemkmmm ciekawe ciekawe roz..?BebOOczek pisze:dla niego (sziroka ) jestem w stanie sie roz... a nie wazne
[url=http://chomikuj.pl/?page=182332]Chomikuj ze mną[/url]