Prawdopodobnie zerwany pasek rozrzadu spowodowal smierc mojej jednostki napedowej pilnie potrzebuje rady odnosnie wymiany silnika gdyz tylko takie rozwiazanie biore pod uwage - cala akcja rozgrywa sie bowiem w Wielkiej Brytani - a wiec licze na to iz wymiana silnika ograniczy koszty - godzina pracy mechanika kosztuje tu okolo 200zl - wiec postanowilem sie zabrac za to przy pomocy kilku kumpli. Przy okazji planowanej wymiany mam nadzieje na przyrost mocy i jednoczesnie chcialbym ograniczyc komplikacje - nie jestem pewien jaki silnik byloby najlatwiej upchnac do mojego ventka (95') myslalem o 2.0 16V bo jest chyba najbardziej podobny fo mojego...wymarzona bylaby vr6-tka ale nie wiem czy damy rade - moi drodzy prosze o wskazowki (musze uporac sie z tym do niedzieli - upolowalem narazie w poblizu 2.0 16v ale no wlasnie...czy to jest rozwiazanie)
Marcin
2.0 8V ADY - SWAP na...no wlasnie na co
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- piotrek1313
- Użytkownik
- Lemon
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dzieki dalem juz rady, spanikowalem po kilku dniach zcholowalem autko do domciu i okazalo sie...az wstyd sie przyznac - w kazdym razie autko dalej zyje ze swoim dawnym serduchem i ma sie wysmienicie...a i kobietce mojej ulzylo ze to cos nie bedzie narazie jezdzic szybciej niz do tej pory he he
Dzieki

Dzieki