Przerabianie kołpaków
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Przerabianie kołpaków
witam mam takie pytanko kiedys znalazlem na internecie taki fajny pomysl jak zalozyc np kolpak 15'' na felge 13'' to sie jakos tak robilo ze na feldze 13 cali byl kolpak 13 a do niego przyczepiony 15'' jesli ktos to robil lub wie jak prosze o odp
szakulvip pisze:Poprawiłes mi kolego humor, teraz lepiej będzie mi się pracowało
takie rzeczy to można na priv załatwiać, a nie tutaj na forum, nie obrażamy się, kolega po prostu nigdy o takim sposobie nie słyszał, rozumiem go,jettaman pisze:jesli takie rzeczy cie bawią to niechce wiedziec co by sie stalo z twoja psychika gdybym opowiedzial ci kawal
dzieki wielki Duo wlasnie o takie cos mi chodzilo o foto pogladowe jak dlamnie rewelka dzis sie bede tym bawil.inozbik mi sie wydaje ze jednak naciagnieta opona nie bedzie musiala byc poniewaz moim zdaniem za bardzo wtedy bedzie odstawal kolpak od opony.ja chce je zabezpieczyc opaskami zeby nie odpadly