jak w temacie szukam głównie fajnie zronbionej schowanej navi w mk3 najlepiej w miejscu głośnika po lewej stronie w desce Poczytałem tematy ale jakoś nic ciekawego nie znalazłem
Może ktoś coś widział fajnie zrobionego?
a tak w ogole, to najciekawszym miejscem na schowanie navi (zakladajac ze samo urzadzenie nie bedzie zbyt duze), w miejscu glosnika na desce. Jesli nie bedzie to 50 calowa plazma, to o szybe wadzic nie powinno
Właśnie o to mi chodzi tak jak napisałem w pierwszym poście, ostatnie zdjęcie jest najlepsze i o to mi chodzi może ktoś ma jescze coś podobnego jakieś wykonanie albo coś co widać bardziej jak to wygląda
to jest chyba tak, jak powiedzmy klapki w telewizorach. Nacisnie sie raz, zatrzask puszcza i klapka sie otwiera (tu płynnie, dzieki silownikowi). Przy zamykaniu i docisnieciu w danym punkcie, zatrzask blokuje sie.
No własnie też mi się tak wydaje, chociaż nie wiadomo, mój kolega z Clio Forum robił sobie taki patent ale miał tak że jak przekręcał kluczyk to automatycznie podnośnik się poruszał i otwierał nawigację