po przekręcaniu kluczyka pompa paliwa nonstop pompuje.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
po przekręcaniu kluczyka pompa paliwa nonstop pompuje.
jak w temacie po przekręcaniu kluczyka pompa paliwa nonstop pompuje.
chyba nie powinno tak być przecież on się zalewa. na maksa przekręcona stacyjka i odpalony silnik dopiero powinna sie zalączyc nie???? ja to ma być
bo przecież czasami chcąc coś sprawdzić trzeba kluczyk przekręcić żeby np sprawdzić czy działają kierunki albo wycieraczki ,wskaznik paliwa itp
no i ta pompka nonstop wali paliwo. do cewki jest żółty kabelek razem z czerwonym. a jak żółty wyjmę to przestaje pompowac.
tak ma zostać czy mogę jej kabel dać w inne miejsce żeby dopiero na odpalonym silniku pracowała.
przekładka silnika była i dlatego takie cuda są.
chyba nie powinno tak być przecież on się zalewa. na maksa przekręcona stacyjka i odpalony silnik dopiero powinna sie zalączyc nie???? ja to ma być
bo przecież czasami chcąc coś sprawdzić trzeba kluczyk przekręcić żeby np sprawdzić czy działają kierunki albo wycieraczki ,wskaznik paliwa itp
no i ta pompka nonstop wali paliwo. do cewki jest żółty kabelek razem z czerwonym. a jak żółty wyjmę to przestaje pompowac.
tak ma zostać czy mogę jej kabel dać w inne miejsce żeby dopiero na odpalonym silniku pracowała.
przekładka silnika była i dlatego takie cuda są.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Bo ktoś lipe odstawił i źle podłączył pompę podczas przekładki. Napisz jaki masz silnik i jaką masz instalację - starą czy nową.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Witam. Zrobiłem swapa z 1,3 MH 87r na 1,8 GX 88r i też nie mam zielonego pojęcia jak podłączyć tą pompe? przez przekaźnik ? jaki przekaźnik? Czy jak bedzie na krótko podłączona to czy silnik bedzie odpalał na 2 -3 sek i gasł tak jak w moim przypadku ?
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ale Gdy wyciuągałem instalacje to przewód od pompy był luze.. a auto było na chodzie.. mozliwe że sie urwał, nie potrafie zlokalizować gdzie szedł..
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;