Nie działa podświetlenie wyłącznika elektrycznych lusterek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie działa podświetlenie wyłącznika elektrycznych lusterek
Witajcie. Niestety nie świeci się żadna dioda od podświetlenia, przy czym obydwa lusterka regulują się bez problemu we wszystkie strony świata
Czy wiecie co może być przyczyną, ewent. który kabel może być sprawcą zamieszania?

- Paweł Marek
- V.I.P.

środkowy podaje plus na podświetlenie, masa brązowa. W dół od wtyczki sa kable idące do przelotki drzwiowej, w górę do lusterka. Na fotce masz stronę prawą. W każdym razie przepatrz wiązakę drzwiową na okoliczność przełamania kabli niebiesko szrych lub niebiesko czarnych oraz masowych czyli brązowych ew z jakimś paskiem
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Witajcie. Dziś zrobiło się znowu ciepło więc postanowiłem trochę popatrzeć w tym temacie. I kabli nie znalazłem przeciętych - a tak byłoby prościej :green_fuck: Więc, rozebrałem z grubsza ten przełącznik i nie widzę żadnej żaróweczki ani diody...
Czy może wiecie gdzie jest na forum jakaś porada jak to rozebrać dalej czy coś aby dojść do tego co podświetla bo rozpołowiłem to i niczego konkretnego nie widać, tylko ścieszki dwie i ogólnie nic gdzie by były jakieś żarówczki
Może wiecie gdzie jest jakaś fotka albo fotoporada?