[Mk5] Okablowanie głosników do tylnich drzwi
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[Mk5] Okablowanie głosników do tylnich drzwi
Witam. Chciałem założyć sobie głosniki do tylnich drzwi. Ale problem jest taki ze Volkswagen poskąpił troche kabla i okablowanie radia jest zrobione na przednie drzwi . Szukam sposobu jak przejsc przez kostke miedzy słupkiem a drzwiami tzn. gdzie kupic te metalowe wtyczki meskie zenskie. Z gory dzieki
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
ja też nie bardzo wiem...kable do głośników możesz normalnie przeciągnąć, nie musisz robić żadnych wtyczek na słupku...zobacz jak jest na fotce, kabel idzie obok oryginalnej kostki...poza tym im mniej łączeń kabli tym lepiej.arturek320 pisze:nie wiem co się to ma do twojego problemu,
[ Dodano: 19 Lut 2010 13:36 ]
nie obok tylko pod złączką
a no wiadome ze tak to sie daylko wolałbym nic nie wiercic bo auto jest na gwarancji a poza tym jak by trzeba było kiedys zdejmowac drzwi np domalowania to lepiej zrobic to na pinach a nie tak jak ty to powiedziałesarturek320 pisze:da się da, tylko trzeba oczywiście ta kostkę rozebrać co jest w drzwiach z jednej i drugiej strony i trzeba wywiercić w nich ostrożnie otwór na ten przewód,Sikor_IT pisze:i nie da sie puscic tam kabla jak to mowił Qto