duży problem z silnikiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
duży problem z silnikiem
Witam jestem tu nowy wiec z góry przepraszam jak nie trafilem w dział.
Mam problem z niedawno co kupionym Golfem III problem głównie związany jest z olejem i cieczą chlodzącą. Jednego i drugiego znacznie mi ubywa około 0,5 l oleju i około 1 cieczy na 200km nie wiem co jest bo niestety w moim malym mieście nie ma żadnego dobrego mechanika. Dodatkowo w tym miesiącu już dwa razy olej wypchnął mi bagnet od sprawzania poziomu oleju jak odkręcilem korek od jego wlewu byla taka kremowa maź. Po odpaleniu autka nie mogę ruszyć bo nie chce wejść na obroty tzn. pyrka pyrka i gaśnie. Założona jest instalacja LPG.
Czy jest ktoś z was w stanie ocenić co mu jest ???
Z góry dzieki za pomoc...
Mam problem z niedawno co kupionym Golfem III problem głównie związany jest z olejem i cieczą chlodzącą. Jednego i drugiego znacznie mi ubywa około 0,5 l oleju i około 1 cieczy na 200km nie wiem co jest bo niestety w moim malym mieście nie ma żadnego dobrego mechanika. Dodatkowo w tym miesiącu już dwa razy olej wypchnął mi bagnet od sprawzania poziomu oleju jak odkręcilem korek od jego wlewu byla taka kremowa maź. Po odpaleniu autka nie mogę ruszyć bo nie chce wejść na obroty tzn. pyrka pyrka i gaśnie. Założona jest instalacja LPG.
Czy jest ktoś z was w stanie ocenić co mu jest ???
Z góry dzieki za pomoc...
- Przemo440
- Forum Master
- Kontakt:
zapchana odmamichal1989 pisze:Dodatkowo w tym miesiącu już dwa razy olej wypchnął mi bagnet od sprawzania poziomu oleju
jazda na niedogrzanym silnikumichal1989 pisze:taka kremowa maź
wycieki są?michal1989 pisze:Jednego i drugiego znacznie mi ubywa około 0,5 l oleju i około 1 cieczy na 200km nie wiem co jest bo niestet
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz