Czym się różnią pompy 1J0 od 1C0?
Oraz czym się różnią pompy z inną ostatnią literą ?
Czy pompy z inną ostatnią literą można stosować zamiennie ?
Pomijam różnice między mark 20 i mark 60.
Rożnice w pompach hamulcowych ABS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Rożnice w pompach hamulcowych ABS
Sprzedam:
panel climatronik golf 4/ Passat B5
Wentylator chłodnicy, nagrzewnica do MK4
Raczej pytam tak ogólnie... Bo spotkać można wiele różnych pomp do mk4...
Zastanawiam się nad założeniem do siebie esp i zastanawiam się czy da się zgrać ze sobą różne części czy trzeba by komplet z jednego samochodu...
Podobno sterownik esp/abs musi zgrywać się ze sterownikiem silnika ale one komunikują się jednym protokołem więc chyba nie powinno być problemu z komunikacją różnych sterowników ?
Ewentualnie jeśli masz możliwość sprawdzenia to jaką pompę i jaki sterownik esp powinien być u mnie? Rok prod 2000, jeśli potrzeba mogę podać vin.
Zastanawiam się nad założeniem do siebie esp i zastanawiam się czy da się zgrać ze sobą różne części czy trzeba by komplet z jednego samochodu...
Podobno sterownik esp/abs musi zgrywać się ze sterownikiem silnika ale one komunikują się jednym protokołem więc chyba nie powinno być problemu z komunikacją różnych sterowników ?
Ewentualnie jeśli masz możliwość sprawdzenia to jaką pompę i jaki sterownik esp powinien być u mnie? Rok prod 2000, jeśli potrzeba mogę podać vin.
Sprzedam: