Jaki dobrac odpowiedni sprzet car audio??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jaki dobrac odpowiedni sprzet car audio??
Chcialbym zamontowac dobre car audio ale proste w swoim MKII doradzono mi cos takiego:
Posiadam radio nakamichi cd40z do tego m glosniki przod przod dls-ms6 lub AD swoofer jbl 1220e i wzamcniacz jl audio e4300 lub audison lrx 4300.Czy to jest dobre rozwiazanie??nie chcialbym wyrzucic kasy w bloto dlatego prosze specow o porade???
pozdr
SP
Posiadam radio nakamichi cd40z do tego m glosniki przod przod dls-ms6 lub AD swoofer jbl 1220e i wzamcniacz jl audio e4300 lub audison lrx 4300.Czy to jest dobre rozwiazanie??nie chcialbym wyrzucic kasy w bloto dlatego prosze specow o porade???
pozdr
SP
WWW.EUROWAGENS.COM
przede wszystkim poczytac poprzyklejane tematy w dziale "Car udio". Zajmie ci to czas do jutra, wiec jutro odezwij sie z linkami do aukcji sprzetu który bedziesz zamierzał kupić.Jaki dobrac odpowiedni sprzet car audio?
Nocne Mary Squad 

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Staryyy... - ten, kto Ci radził też sprzęt wie co gada. Wypasspx pisze:nakamichi cd40z

Pozdr

:bylo: :bajer:
zsgadzam sie z tym!! ale jak jestes chory to nie czytasz ksiazki jak sie z tego wyleczyc tylko idziesz do specjalisty poniewaz ma doswiadczenie i wie co mozna zastososowac w danym momencie a co nie.tak samo uwazam jest w tym przypadku!weic pocztyam naepewno cos z tego wyniose lecz jezeli ktos ma jakies uwagi lub sugestje prosze pisac!djtom pisze:przede wszystkim poczytac poprzyklejane tematy w dziale "Car udio".
pozdr i dzieki
SP
WWW.EUROWAGENS.COM
ja nie widziałem żeby było coś na temat w/w głośników w tematach, a chłopak pyta akurat w tym miejscu o konkretny model DLSa , więc gdzie ma szukać o tym ?djtom pisze:przede wszystkim poczytac poprzyklejane tematy w dziale "Car udio". Zajmie ci to czas do jutra, wiec jutro odezwij sie z linkami do aukcji sprzetu który bedziesz zamierzał kupić.
po co mu tweetery do zestawu DLSa ?Kiler pisze: Na przodu prócz midbasów obowiązkowo tweetery, taki zestaw by Cię zadowolił. Suba oczywiście w skrzynce do bagażnika dajemy. Jak do tego wytłumisz dobrze drzwi(spokojnie samemu), to będziesz miał zestaw na wzorowych komponentach i przemyślanie zmontowany. Sam bym chciał takie radyjko...
Pozdr.

i nie polecaj mu PB w takim wypadku, bo ten DLS zagra lepiej

Radio i głośniki na przód to dobry wybór, ale co do wzmacniaczy to nie wiem, bo nie odsłuchiwałem żadnego

Pozdro
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Witam.spx pisze:Chcialbym zamontowac dobre car audio ale proste w swoim MKII doradzono mi cos takiego:
pozdr
SP
Napisz jakiej muzyki słuchasz...
Ale na pierwszy rzut oka to powinieneś zmienić suba na innego.