Ciekawie zrobiony Golf MKV
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Ciekawie zrobiony Golf MKV
Witam
poszukuje inspiracji jak zrobic swojego golfa na razie w planach mam szyby (przyciemnienie), zawias i jakaś ladna felge.
Myslalem caly czas o mam8 ale nie jestem zdecydowany konkretnie
dlatego prosze was o pomoc (odwdziecze sie punktami)
chodzi mi o konkretne fotki czarnych mkV ciekawie zrobionych i wasze opinie
poszukuje inspiracji jak zrobic swojego golfa na razie w planach mam szyby (przyciemnienie), zawias i jakaś ladna felge.
Myslalem caly czas o mam8 ale nie jestem zdecydowany konkretnie
dlatego prosze was o pomoc (odwdziecze sie punktami)
chodzi mi o konkretne fotki czarnych mkV ciekawie zrobionych i wasze opinie
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
napewno ciekawie jest zrobiony mkV apsika godny wzor do nasladowania chodzi mi o styl a napewno na czarnym fajnie bedzie wygladac
JEGO AUTO
ewentualnie w GTI klik
JEGO AUTO
ewentualnie w GTI klik
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2010 11:18 przez daniocrack, łącznie zmieniany 1 raz.
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
- michkali
- Użytkownik
- Kontakt:
Było Mk3 GTI: viewtopic.php?t=239772" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest Vw Lupo: viewtopic.php?f=91&t=558440" onclick="window.open(this.href);return false;
- michkali
- Użytkownik
- Kontakt:
Było Mk3 GTI: viewtopic.php?t=239772" onclick="window.open(this.href);return false;
szczep, michkali oduczcie sie tych miniaturek, bo żeby coś zobaczyć trzeba wszsytko powiększać, nie są to zdjęcia takich rozmiarów aby była potrzeba miniaturek...
a swoją droga, to daltoniści jedni, miały być czarne! :green_fuck:
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2010 21:22 przez Vytautas, łącznie zmieniany 1 raz.
- michkali
- Użytkownik
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2010 21:31 przez michkali, łącznie zmieniany 3 razy.
Vytautas pisze:szczep, michkali oduczcie sie tych miniaturek, bo żeby coś zobaczyć trzeba wszsytko powiększać, nie są to zdjęcia takich rozmiarów aby była potrzeba miniaturek...
na ch** się czepiasz, jak wrzucasz co popadnie to nikt nie stęka, a widziałem to już kilka razy :green_fuck:
a miniaturki....
będę wrzucać bo taki mam kaprys i lepiej się forum przegląda jeśli ktoś ma słaby net
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2010 21:47 przez szczep, łącznie zmieniany 1 raz.
przy 232 zdjeciach mk5 nie musze nic szukać :green_fuck:michkali pisze:Vytautas- nie czepiaj sie tylko sam cos poszukaj :green_fuck:
nie widze po prostu sensu aby zaśmiecać temat autami, które według mnie nie są ciekawie zrobione lub są w innym kolorze...
[ Dodano: 15 Lut 2010 20:55 ]
no bo Ty zasypałe nowościami : :green_fuck:szczep pisze:na ch** się czepiasz, jak wrzucasz co popadnie to nikt nie stęka, a widziałem to już kilka razy :green_fuck:
może przegląda lepiej, ale przy słabym necie jak masz otworzyć takie zdjęcie to na to samo wychodziszczep pisze:lepiej się forum przegląda jeśli ktoś ma słaby net
- michkali
- Użytkownik
- Kontakt:
I to sie własnie nazywa zasmiecanie... lepiej niech osoba ktora dala temat sie wypowie czy podobaja mu sie te zdjecia czy tez nie!! Ty mowisz ze masz tyle fot, ale moze akurat ktoras z tych co dalismy (nawet jezeli jest w innym kolorze) przyda sie koledze, Pozdrawiam :green_fuck:
michkali, może... nie wykluczam.
a swoją drogą sugerujesz ze do kazdego tematu powinienem wrzucać wszsytkie foty jakie mam?
a swoją drogą sugerujesz ze do kazdego tematu powinienem wrzucać wszsytkie foty jakie mam?
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2010 22:03 przez Vytautas, łącznie zmieniany 1 raz.