Montaż tempomatu w MK4 TDI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tempomat działą? jak działa a kontrolka się nie zapala to eku nie daje sygnału dla licznika - Piter.5 tak ma. Można też sprawdzić podstawiając inne zegaryczajaa22 pisze:Moj juz zalozylem dosc dawno temu ale od poczatku nei mialem kontrolki na liczniku czy to wina ecu ze nei ma takiej opcji czy licznika?
- luki24
- Mały gagatek
- Kontakt:
Masz rację -tak zrobię!spidermonkey pisze:Ok skoro tak to wrzuć swój opis montażu tempomatu do działu FAQ wtedy będzie wiadomo sprawiedliwie-skorzystałeś z informacji z forum i dołączasz je do sprzedawanych przedmiotów to przynajmniej zamieść te inf zebrane do kupy tak żeby faktycznie inni mogli z nich skorzystać i będzie ok
Witam! Mam takie pytanie a zarazem problem... ponieważ kupilem niedawno golfa IV wersja Highline ktory ma seryjnie tempomat normalnie chodzacy.... natomiast nie wyswietla mi sie kontrolka na liczniku??? czy to jest normalne,czy poprostu cos jest nie tak?? Biorac pod uwage ze niemam komputerka pokladowego. Podobnie jest z kontrolka otwartych drzwi.
-
- Nowicjusz
ok luki24 trzymamy Cię za słowo i czekamy na fotoporadeluki24 pisze:Masz rację -tak zrobię!spidermonkey pisze:Ok skoro tak to wrzuć swój opis montażu tempomatu do działu FAQ wtedy będzie wiadomo sprawiedliwie-skorzystałeś z informacji z forum i dołączasz je do sprzedawanych przedmiotów to przynajmniej zamieść te inf zebrane do kupy tak żeby faktycznie inni mogli z nich skorzystać i będzie ok
- luki24
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jeśli chodzi Ci o ten cały plastik co zasłania podszybie to nie jest on na żaden klei. Z lewej strony trzyma go 4 śruby a po prawej nic. Musisz delikatnie podważyć pociągnąć i wyjdzie. Tylko z wyczuciem bo jeden jak robił to mu szyba pękła.
[ Dodano: 18 Lut 2010 01:59 ]
Czy orientuje się ktoś może jaki jest numer orginalnej kostki która wchodzi do manetki?
[ Dodano: 18 Lut 2010 01:59 ]
Czy orientuje się ktoś może jaki jest numer orginalnej kostki która wchodzi do manetki?
w etce tego osobiście nie znalazłem. Może jest, może źle szukałem. Ale rozwiązałem ten problem bardzo dobrze pasującym złączem jak na zdjęciu.
Jest to fajne bo bardzo ładnie wchodzi w gniazdo tempomatu. zaciska się na to taśmę którą można kupić w każdym elektronicznym i po sprawie.
A powracając do mojego pytania o zdjęcie plastiku pod wycieraczkami! Czy na samych skrajach tego plastiku przy mocowaniu maski nie ma tam jakoś zaczepów? Czy trzeba tam jakoś odgiąć bo ten plastik w tamtym miejscu jest bardzo uformowany!
Jest to fajne bo bardzo ładnie wchodzi w gniazdo tempomatu. zaciska się na to taśmę którą można kupić w każdym elektronicznym i po sprawie.
A powracając do mojego pytania o zdjęcie plastiku pod wycieraczkami! Czy na samych skrajach tego plastiku przy mocowaniu maski nie ma tam jakoś zaczepów? Czy trzeba tam jakoś odgiąć bo ten plastik w tamtym miejscu jest bardzo uformowany!
Tanie części samochodowe.