Witam.
Mam problem po uruchomieniu. Odpala bez problemu, ale gaśnie po 3-4 min. Muszę go trochę pokręcić 3, 4 razy i odpali i jest ok. Ale problem znów się pojawia po dłuższym postoju tzn. po ok. 6 godz. Byłem w warsztacie, komputer nie wykazuje błędów, świece żarowe sprawne, nowy akumulator, filtr paliwa wymieniony.
Może ktoś miał podobny problem?
Golf IV 116 km gaśnie po 3-4 min.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Golf IV 116 km gaśnie po 3-4 min.
zobacz styki przekaźnika 109 i przelutuj jezibi10 pisze:Witam.
Mam problem po uruchomieniu. Odpala bez problemu, ale gaśnie po 3-4 min. Muszę go trochę pokręcić 3, 4 razy i odpali i jest ok. Ale problem znów się pojawia po dłuższym postoju tzn. po ok. 6 godz. Byłem w warsztacie, komputer nie wykazuje błędów, świece żarowe sprawne, nowy akumulator, filtr paliwa wymieniony.
Może ktoś miał podobny problem?
[ Dodano: Wto 09 Lut, 2010 ]
Poczytaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=109
Wczoraj wymieniłem przekaźnik 109. Musiałem długo kręcić aż odpali. Chwilami już łapał. W końcu zaskoczył. Na małych obrotach gasł. Musiałem go trzymać na 2-3 tys. obr. Przy 1000-1500 obr. nierówno pracuje, jakby na 3 garach.
[ Dodano: 17 Lut 2010 10:35 ]
Wczoraj wymieniłem zaworek na filtrze paliwa. Dzisiaj odpalił i nie zgasł - chodził 8 min.
Mam nadzieję że już po temacie.
[ Dodano: 17 Lut 2010 10:35 ]
Wczoraj wymieniłem zaworek na filtrze paliwa. Dzisiaj odpalił i nie zgasł - chodził 8 min.
Mam nadzieję że już po temacie.
Ostatnio zmieniony sob lut 13, 2010 13:29 przez zibi10, łącznie zmieniany 1 raz.