rozpoznanie oleju

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Maślak
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: Maślak » pt lut 12, 2010 12:45

słyszałem dużo opini na temat castrola miedzy innymi taka ze zapiekaja sie pierścienie po castrolu. mobil jest w podobnej cenie a motula ma kolega z forum. osobiście polecam motula.

Awatar użytkownika
doggie
V.I.P.
V.I.P.
Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
Silnik: TSI

Post autor: doggie » pt lut 12, 2010 12:58

rampagee, po co takie wynalazki, Ferrari to nie VW ani Toyota, zalej full syntetykiem elfa, valvoline, motula. Ja złego słowa o Castrolu nie mogę powiedzieć

Awatar użytkownika
Maślak
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: Maślak » pt lut 12, 2010 12:58

ja lałem mobila było ok ale zmieniłem na motla i jest lepiej. ja polecam motula tym bardziej ze mozesz go kupic na tym forum. zobaczymy co inni powiedza.

Awatar użytkownika
Maślak
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: Maślak » pt lut 12, 2010 13:11

zalej to na co masz ochote każdy chwali to na czym jezdzi i z czym mu jest dobrze a wybór zależy tylko i wyłącznie od Ciebie :bigok:

Awatar użytkownika
Maślak
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: Maślak » pt lut 12, 2010 14:19

Knecht, Mann, Bosch. polskie filtry do polskich aut. dobry filtr oleju jest niewiele droższy od polskiego..... ale tak jak juz pisałem kazdy ma co chce, a wrazie czegokolwiek pretensje tylko i wyłacznie do siebie :helm:

Awatar użytkownika
doggie
V.I.P.
V.I.P.
Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
Silnik: TSI

Post autor: doggie » pt lut 12, 2010 14:45

rampagee pisze:nie kłuć się ze mną na temat filtrów bo mnie tylko to denerwuje mann jest taki extra że w MPK- denka odpadły to przeszli na WF i jest ok Knecht to h......j nie filtr a Bosch to chińczyk że aż piszczy WF robią u siebie. pewnie zdziwi cię fakt że takie firmy jak renault, karcher... ide biorą wyroby od naszej polskiej firmy WF- Sędziszów widzę że nie masz zielonego pojęcia na temat filtrów.
Żadna z tych firm nie sprzedaje ani nie produkuje filtrów do LOTNICTWA WOJSKOWEGO CZY CYWILNEGO a WF tak mają. !!!! i jeśli kto kolwiek twierdzi że WF jest chińskie albo kiepskie jest idiotą pewnie dajcie zarabiać szwabom czy innym.
Wież mi że takie filtry jakie są w WF to nie jedna firma mogła by pozazdrościć !!!
skoro jesteś taki znawca to po co wogóle pytasz o tak prozaiczną rzecz jak olej :chytry:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”