śRUBY ANTYKRADZIEZOWE!!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

beri19
Nowicjusz
Nowicjusz

śRUBY ANTYKRADZIEZOWE!!

Post autor: beri19 » ndz mar 19, 2006 17:19

wITAM OSTATNIO ZAKUPILEM SOBIE FELE I TO CALKIEM NIEZLE:))))))ALLESIO SPIDER,TODZIEZ ZE BARDZO MI SIE PODOBAJA NIE MAM OCHOTY SIE Z NIMI PRZEDWCZESNIE ROZSTAWAC A ZE PARKUJE POD CHMURKA WIEC PLANUJE ZAOPATRZYC SIE W JAKIES SRUBY ZABEZPIECZAJACE,ZDAJE SOBIE SPRAWE ZE PRAWDZIWY ZLODZIEJ SOBIE PORADZI JEDNAK WEDLUG WAS CO NAJLEPIEJ ZAKUPIC WAHAM SIE POMIEDZE JAKIMIS SRUBAMI ALESSIO,MCGRAD, ORAZ AEZ CHYBA ZE MACIE JAKIES LEPSZE PROPOZYCJE (ODP Z GORY NIE NIE STAC MNIE NA GARAZ:((((((POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
Marihuana Man
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Marihuana Man » ndz mar 19, 2006 17:24

Pie...ole... Nawet tego nie czytam... Napisz tekst jak człowiek (wyłącz Capsa)...

[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]

greg

Post autor: greg » ndz mar 19, 2006 18:17

Marihuana Man pisze:Napisz tekst jak człowiek (wyłącz Capsa)...
tłumaczę z plksiego nan nasze.. on się boi że mu felgi je*** i pyta jak zabezpieczyć... Ja myślę ze chyba jednak śrubami - najlepiej jakieś kombinowane - jedź do dobrego ślusarza niech zrobi 4 sztuki + klucz nasadkę na nie

Awatar użytkownika
KamilW
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: KamilW » ndz mar 19, 2006 18:20

Proponuje wybrac sruby z otworem w srodku... sa trudniejsze do obejscia... ofszem kazdy zlodziej sobie poradzi ale potrzebuje na to czasu ktorego niestety nie ma...wiec nawet jak zalozysz dwa komplety to zle nie bedzie... dodatkowo czujnik przechylow do alarmu tez nie zaszkodzi... pozdrawiam

Awatar użytkownika
Marihuana Man
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Marihuana Man » ndz mar 19, 2006 18:45

greg pisze:tłumaczę z plksiego nan nasze.. on się boi że mu felgi je*** i pyta jak zabezpieczyć... Ja myślę ze chyba jednak śrubami - najlepiej jakieś kombinowane - jedź do dobrego ślusarza niech zrobi 4 sztuki + klucz nasadkę na nie
Wiem ze po hamsku było... Ale wszedłem na wątek i oczopląsu dostałem...

Chcesz maksymalnie utrudnić sprawę... pojeżdzij po giełdach... możesz półdarmo kupić niekompletne śruby zabezpieczające po 1-2 sztuki... Po prostu wsadź na koła więcej niż jeden typ śrub zabezpieczających...

[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]

greg

Post autor: greg » ndz mar 19, 2006 18:48

Marihuana Man, ni eno tam zaraz po hamsku - konretnie było jak trza bo i mnie wnerwiło, ale powalczyłem z takim tekstem

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”