śRUBY ANTYKRADZIEZOWE!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
śRUBY ANTYKRADZIEZOWE!!
wITAM OSTATNIO ZAKUPILEM SOBIE FELE I TO CALKIEM NIEZLE:))))))ALLESIO SPIDER,TODZIEZ ZE BARDZO MI SIE PODOBAJA NIE MAM OCHOTY SIE Z NIMI PRZEDWCZESNIE ROZSTAWAC A ZE PARKUJE POD CHMURKA WIEC PLANUJE ZAOPATRZYC SIE W JAKIES SRUBY ZABEZPIECZAJACE,ZDAJE SOBIE SPRAWE ZE PRAWDZIWY ZLODZIEJ SOBIE PORADZI JEDNAK WEDLUG WAS CO NAJLEPIEJ ZAKUPIC WAHAM SIE POMIEDZE JAKIMIS SRUBAMI ALESSIO,MCGRAD, ORAZ AEZ CHYBA ZE MACIE JAKIES LEPSZE PROPOZYCJE (ODP Z GORY NIE NIE STAC MNIE NA GARAZ:((((((POZDRAWIAM
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wiem ze po hamsku było... Ale wszedłem na wątek i oczopląsu dostałem...greg pisze:tłumaczę z plksiego nan nasze.. on się boi że mu felgi je*** i pyta jak zabezpieczyć... Ja myślę ze chyba jednak śrubami - najlepiej jakieś kombinowane - jedź do dobrego ślusarza niech zrobi 4 sztuki + klucz nasadkę na nie
Chcesz maksymalnie utrudnić sprawę... pojeżdzij po giełdach... możesz półdarmo kupić niekompletne śruby zabezpieczające po 1-2 sztuki... Po prostu wsadź na koła więcej niż jeden typ śrub zabezpieczających...
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]