cześć,
W moim mk4 AHF gdy naciskam na pedał hamulca to na desce rozdzielczej delikatnym światłem zaświeca się kontrolka świateł przeciwmgielnych, dzieje się tak zarówno na zapalonym silniku jak i bez kluczyka.
Znając VW to pewnie komunikat jakiejś usterki ...pytanie jakiej?!
ktoś wie? Proszę o pomoc!!!!!
z góry serdecznie dziękuję.
swieci się kontrolka świateł przeciwmgielnych
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- kamien11985
- Użytkownik
- Kontakt:
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
Sprawdz i popraw mase w tylnych lampach.Powinno zniknac!!!mrEd pisze:W moim mk4 AHF gdy naciskam na pedał hamulca to na desce rozdzielczej delikatnym światłem zaświeca się kontrolka świateł przeciwmgielnych, dzieje się tak zarówno na zapalonym silniku jak i bez kluczyka.
A vag nic ci tu nie pomoze !!!
Dokładnie. Zapewne jakieś cyrki w tylnych lampach się dzieją. A w Mk4 na VAGu' nie wyjdą żadne awarie żarówek. Chociaż w sumie dla pewności możesz sprawdzić VAG'iem licznik ale to raczej będzie to co kolega wyżej napisał.waski1 pisze:Sprawdz i popraw mase w tylnych lampach.Powinno zniknac!!!mrEd pisze:W moim mk4 AHF gdy naciskam na pedał hamulca to na desce rozdzielczej delikatnym światłem zaświeca się kontrolka świateł przeciwmgielnych, dzieje się tak zarówno na zapalonym silniku jak i bez kluczyka.
A vag nic ci tu nie pomoze !!!