Rura dolotowa...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Rura dolotowa...
witam chcialbym zapytac jak sie nazywa w rurze dolotowej ta czesc zaznaczona na zdjeciu??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
Moim zdaniem nie będzie Ci więcej palić bo to element rury wydechowej - spaliny mają wysokie ciśnienie i szukają ujścia do otocznia ( niższego ciśnienia) - minusem może być to że spaliny mogą się dostawać do kabiny oraz to że będziesz coraz bardziej słyszał pracę silnika
Moją złączka urwała się podczas trasy - larma było jak cholera !! chodził jak traktor
Moją złączka urwała się podczas trasy - larma było jak cholera !! chodził jak traktor
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=84264&start=45]Mój Dragongreen[/url]
To coś to "łącznik elastyczny". W Fiacie Cinquecento 700cc x lat temu to miałem i to ustrojstwo się wyrabiało co trochę i czasem w najgorszych momentach ( 200km od domu i auto chodziło jak traktor ).
Jeżeli ten łącznik elastyczny jest przed sondą lambda to oczywiście że jak jest walnięty to ma wpływ na odczyty sondy i spalanie ( też jak jest zaraz za miejscem z sondą bo zaburza przepływ spalin i sonda też może wariować ).
Jeżeli ten łącznik elastyczny jest przed sondą lambda to oczywiście że jak jest walnięty to ma wpływ na odczyty sondy i spalanie ( też jak jest zaraz za miejscem z sondą bo zaburza przepływ spalin i sonda też może wariować ).