ile moze kosztowac pomalowanie zderzaka maly kawaleczek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ile moze kosztowac pomalowanie zderzaka maly kawaleczek
Witam,mam pytanie bo wczoraj lekko walnąłem fiatem sieną w płot i poleciała farba 5cm na 5cm gdzies okolo i minimalnie popekaal plastik ile takie cos moze kosztowac i jak to wyglada zeby pomalowac robi sie jakies szpachle czy cos takiego?
nie ma wgniecenia tylko jest lekko popekane w tych 5 cm nie ma farby juz
nie ma wgniecenia tylko jest lekko popekane w tych 5 cm nie ma farby juz
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2010 10:33 przez dereza, łącznie zmieniany 1 raz.
- Progresywny
- Lubie to!
Najlepiej to zrob zdjecie Ale szpachel bylby najlepszą sprawą. szpachel>papierek>i na koncu wodny papierek i cacy. a co do ceny to tak jak wyzej kolega napisal. Jesli posiadasz lakier metalic... wyjdzie za 100ml jakies 40-50 zł. W mniejszej ilosci chyba nie sprzadaja. No i do tego koszt szpachlu,papierek,te specyfiki co sie rozrabia lakier... bla bla blaa +pomalowanie.(lakiernik)
Mozna pomalować tylko ten kawałek co jest uszkodzony. Wiadomo miejsze koszty.. ale wtedy trzeba użyć PRZEJSCIA (nie wiem jak to sie nazywa) aby sie kolor zrównał z pozostałą czescia
Mozna pomalować tylko ten kawałek co jest uszkodzony. Wiadomo miejsze koszty.. ale wtedy trzeba użyć PRZEJSCIA (nie wiem jak to sie nazywa) aby sie kolor zrównał z pozostałą czescia
bez sensu to jest malowac wlasnie taki kawalek !dereza pisze:ale to bez sensu to tylko malutki element mozna ten element tylko pomalowac?nie powinno byc roznicy ile takie samo cos moze kosztowac?
malujesz chocby do listwy badz jakiegos odciecia wyraznego typu rowek .. po pozniej wiecej pitolenia z polerka odciacia niz z malowaniem calego elementu!
auto to nei rower gdzie mozesz se sprayem zamlowac kawalek i bedzie ok... no chyba ze chcesz zeby wygladal jak krowa w latki...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !