MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja sie powaznie zastanawiam nad indywidualną blachą, ale troche mnie hamuje mysl ze w momencie sprzedazy autka blacha idzie do kosza w sumie. Powinno to byc w PL inaczej rozwiązane, mianowicie blacha przyporzadkowana do Jana Kowalskiego i przy zmianie autka blacha idzie za wlascicielem
D1 SHOW niach niach robi robote
truckman, prezesie, nie pozostaje Ci nic innego jak tylko kupic pędzel i przemalować dziada na jasniejszy kolor jak cos to pomoge.
D1 SHOW niach niach robi robote
truckman, prezesie, nie pozostaje Ci nic innego jak tylko kupic pędzel i przemalować dziada na jasniejszy kolor jak cos to pomoge.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Pewnie zajęteshowtime pisze:D1 SHOW niach niach robi robote
Co do tematu wałkowanego od 3 stron, pogadamy jak będzie solidnie zrobiony zderzak. Narazie na trasę jutrzejszą mam blchę małą, jak mi nie podejdzie to założę ori i git
Jakby ktoś miał na srzedaż przedni zderzak do mojego wozidła w LB5N wraz z listwą( najlepiej nie malowaną) to chętnie przygarnę
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
truckman, po co Ci 2-gi zderzak bo nie ogarniam ;>
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Ten ma dziury od rejestracji po prawej stronie przez co trzeba by malować praktycznie cały zderzak - nie opłaca mi się. Za 100 na allegro chodzą w stanie idealnym z listwą, więc takie coś chciałbym przygarnąć, zawiozę do plastikarza listwę, żeby mi ładnie zaspawał wnękę i dopasował obrysy
Co prawda mam pomysł jak go pomalować żeby się nie narobić, ale musi być ciepło, a teraz nie jest, nowy zderzak będzie optymalny.
Co prawda mam pomysł jak go pomalować żeby się nie narobić, ale musi być ciepło, a teraz nie jest, nowy zderzak będzie optymalny.
Ostatnio zmieniony ndz lut 07, 2010 22:37 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
Pany a jak to jest z tą blachą z przodu, niektórzy z tego co widzę wożą blache za szybą i jakoś im się ślizga tłumacząc swoja interpretacją przepisów "ma być umieszczona w widocznym miejscu"
Zawsze można przecież wstawić do schowka taśmę dwustronną i w razie czepialskiej kontroli przykleić blachę na miejsce
Zawsze można przecież wstawić do schowka taśmę dwustronną i w razie czepialskiej kontroli przykleić blachę na miejsce
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2010 11:45 przez owies, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
owies, konsultowałem się w naszym dziale prawnym i moja obecna( czyli ta z podpisu) jest tak samo legalna jak ori PL za szybą. Szyba to przeszkoda, co jest zrozumiałe bo odbija sie od niej słońce. Idzie się przyzwyczaić do US, co więcej podoba mi się nawet dziubek Golfa
Wiadomo, można puścić bajerkę, Panie miałem dzwona, zderzak dopiero co złożyli i jeszcze nie przykręciłem bo wracam od lakiernika, ale to trzeba trafić na przygłupa, albo bardzo dobrego człowieka
Dzisiaj w Poznaniu akcja: "szybkość" Całą drogę z domu testowałem rozruszanie sztangi, jest elegancko, ale od Pniew 90 i 5`tka, bo 134 suszą , 14x suszą, 155 wypatrzyłem( jako pierwszy ) nie oznakowanego Superba, wlot do Poznania lodówa z suszarą Strach się bać... Mobile potwierdzili, że niby zorganizowana akcja i w całym PO porozstawiali swoje siły.
Wiadomo, można puścić bajerkę, Panie miałem dzwona, zderzak dopiero co złożyli i jeszcze nie przykręciłem bo wracam od lakiernika, ale to trzeba trafić na przygłupa, albo bardzo dobrego człowieka
Dzisiaj w Poznaniu akcja: "szybkość" Całą drogę z domu testowałem rozruszanie sztangi, jest elegancko, ale od Pniew 90 i 5`tka, bo 134 suszą , 14x suszą, 155 wypatrzyłem( jako pierwszy ) nie oznakowanego Superba, wlot do Poznania lodówa z suszarą Strach się bać... Mobile potwierdzili, że niby zorganizowana akcja i w całym PO porozstawiali swoje siły.
Mandat i tak się należy za brak tablicy. Poza tym tablica niby musi być przykręcona, co ciekawe Sebek kiedyś pisał, że niby nie można jej dziurawić tylko trzeba ramki użyć - ale to już paranoja jakby na to patrzyliZawsze można przecież wstawić do schowka taśmę dwustronną i w razie czepialskiej kontroli przykleić blachę na miejsce
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2010 11:53 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale tablica jest, tyle że za szybątruckman pisze:Mandat i tak się należy za brak tablicy. Poza tym tablica niby musi być przykręcona, co ciekawe Sebek kiedyś pisał, że niby nie można jej dziurawić tylko trzeba ramki użyć - ale to już paranoja jakby na to patrzyli
Bez tablicy na dziobie jakoś bardziej mi się podoba więc chyba zorientuje się ile taka kara kosztuje
W moich stronach misiaki są raczej ugodowe
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
100 zł prawdopodobnie przecież napisałem Pytaj się Sebka on jeździ bez, więc jest oblatanyowies pisze:Bez tablicy na dziobie jakoś bardziej mi się podoba więc chyba zorientuje się ile taka kara kosztuje
ale szyba to przeszkoda czyli tak jakby tablicy tam nie byłoowies pisze:Ale tablica jest, tyle że za szybą
i ty też przeciwko mnie :green_fuck: ?truckman pisze:ale szyba to przeszkoda czyli tak jakby tablicy tam nie było
ok, dzięki za info
Kuba_VW, powiem więcej chciałem sobie komplecik z USA przytaszczyć. Na ebay takie zacofanie, że prędzej znajdzie się gościa który wymieni się Euro za USA Nie wiem dlaczego, ale ostatnie poszukiwania zderzaków przód, tył i klapy poległy. Co oni tam aut nie kasują?
Chyba z 2 dni szukałem, ani jednej klapy/zderzaka przedniego czy tylnego - mówimy o stanie dobrym, coś tam popękanego było.
Chyba z 2 dni szukałem, ani jednej klapy/zderzaka przedniego czy tylnego - mówimy o stanie dobrym, coś tam popękanego było.
Ostatnio zmieniony wt lut 09, 2010 01:00 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.