Wspomaganie w Mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Wspomaganie w Mk2
Witam pytalem sie juz o klime i wyszlo na to ze lepiej sobie ac spokoj bo cena nie dla mnie ))) a teraz chcialbym sie Was zapytac o wspomaganie do Golfika 2 ) Nie posiadam takiego w moim 1.6d a chcialbym bo na postoju to sie bardzo przydaje:PPP heh wiec moje pytanko jest takie
Co potrzeba ????? i ile by mnie to wynioslo oczywiscie wsio sobie sam zamontuje !!!:))
pozdro dla wszystkich ktorym sie tu bedzie chcialo cos napisac
Co potrzeba ????? i ile by mnie to wynioslo oczywiscie wsio sobie sam zamontuje !!!:))
pozdro dla wszystkich ktorym sie tu bedzie chcialo cos napisac
Na pewno pompa wspomagania, zbiorniczek, węże, maglownica, zapewne jakieś mocowanie pompy,pasek napedzający. Co do kosztów to wszystko zależy od tego gdzie bedziesz kypował. Poszukaj na giełdzie forum, można czasem spotkać za rozsądne pieniądze cały komplet, ew. allegro.Za nowe w sklepie prawdopodobnie zapłacisz jak za mokre zboże .
Na pewno pompa wspomagania, zbiorniczek, węże, maglownica, zapewne jakieś mocowanie pompy,pasek napedzający. Co do kosztów to wszystko zależy od tego gdzie bedziesz kypował. Poszukaj na giełdzie forum, można czasem spotkać za rozsądne pieniądze cały komplet, ew. allegro.Za nowe w sklepie prawdopodobnie zapłacisz jak za mokre zboże .
- barteKKK03
- V.I.P.
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt:
- Maciekwisla1906
- Ma gadane
- Kontakt: