Witam
Mam wycięte ranty w błotnikach z przodu i z tyłu. Chciałbym rozwiązać problem trzymania się nadkol plastikowych (szczególnie z przodu). Co z nimi robiliście żeby to wyglądało profesjonalnie. Proszę o odpowiedź najlepiej tych co już to przeżyli. Podpowiem że autko i tak całe stoi w lakierni przygotowuję się do malowania.
Problem z wyciętymi rantami a plastikowymi nadkolami
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
albo specjalny klej+uszczelniacz firmy wurth jest do przyklejania części samochodowych czyli takich plastików do karoserii, ja na takim czymś przyklejałem u siebie progi w poprzednim golfie i nic nie popękało, a teraz mam sierpy przyklejone na tym w moim GTI, takie coś można dostać w sklepach lakierniczych
Ostatnio zmieniony sob lut 06, 2010 17:03 przez Kamtar, łącznie zmieniany 1 raz.
ja u siebie przyciolem szlifierka te ranty tak ze sie troszkę zaginają do środka ale nie wiele bo blachy tam nie mam przecież wiec nie ma po co wystawać, a przy okazji dużo go obniżyłeś bo ja tylko 4cm na sprężynach i mts technic amory i już niestety moje 15 195/65 nie wejdą z przodu bo o amortyzator tra.