siemanko mam maly klopot poniewaz moj bagaznik nie chce sie otwierac z kluczyka
otwiera sie tylko z pilota razem z drzwiami i to tez nie zawsze :(wie ktos moze dlaczego tak?mam vw golfa mk3 convertable
mam klopot z otwieraniem bagaznika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
zacina się zamek w tylnej klapie... cały zestaw wkładka z cięgnem i zamkiem do przeglądu...
rozbierasz i czyścisz wszystko, uruchamiasz wkładkę, smarujesz to co ma się przesuwać...
Jeśli dzieje się tak tylko w okresie zimowym, możliwe że dostała się tam woda/wilgoć i przymarza...
rozbierasz i czyścisz wszystko, uruchamiasz wkładkę, smarujesz to co ma się przesuwać...
Jeśli dzieje się tak tylko w okresie zimowym, możliwe że dostała się tam woda/wilgoć i przymarza...
Ostatnio zmieniony pt lut 05, 2010 09:23 przez -=ren=-, łącznie zmieniany 1 raz.
no ja akurat z koleżką 2 dni temu mieliśmy dobierać się do zamka od kierowcy, bo było podejrzenie że zamek od kierowcy jako maksymalnie używany po prostu zmarł śmiercią naturalną, atu niespodzianka... zrobiło się Ciepło i przy próbie jazdy do garażu zamek CUDOWNIE ożył... Ale dla pewności został wyjęty wyczyszczony nasmarowany i przy okazji we wkładce wszystkie pieski uruchomiliśmy...$layer pisze:dokładnie! - mam to samo