Golf III 1,8GL DUŻY PROBLEM!!! 2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Goofol
- Ma gadane
- Kontakt:
Golf III 1,8GL DUŻY PROBLEM!!! 2
Jak wiadomo mialem duzy problem z moim golfem!!1 Szarpał, przerywał gasł!!! Wymienilem aparat zapłonowy, kopułke,palec, cewke z modułem, czujnik temp silnika inic!!! W koncu wymienilem caly monowtrysk!!1 i EUREKA chodzi ok!!! Ale jest jedno ale mOj GOLF z 75 koni zrobil sie chyba 50 konny bo cos sie ciezko jakos teraz zbiera na starcie a osiagniecie 140km/h wymaga pasa startowego i 2 minut czasu
!!! Jedfnym slowem zero mocy w moim golfie!!!! Pomozcie panowie co jest teraz!! mono zly (nie ten typ)??? Z gory dziekuje i pozdrawiam!!!

- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Golf III 1,8GL DUŻY PROBLEM!!! 2
hmm. zaloz stary tylko zmien plytke potencjometra przepustnicy i silnik krokowy tak profilaktycznieGoofol pisze:Jak wiadomo mialem duzy problem z moim golfem!!1 Szarpał, przerywał gasł!!! Wymienilem aparat zapłonowy, kopułke,palec, cewke z modułem, czujnik temp silnika inic!!! W koncu wymienilem caly monowtrysk!!1 i EUREKA chodzi ok!!! Ale jest jedno ale mOj GOLF z 75 koni zrobil sie chyba 50 konny bo cos sie ciezko jakos teraz zbiera na starcie a osiagniecie 140km/h wymaga pasa startowego i 2 minut czasu!!! Jedfnym slowem zero mocy w moim golfie!!!! Pomozcie panowie co jest teraz!! mono zly (nie ten typ)??? Z gory dziekuje i pozdrawiam!!!
www.vrservice.pl
- Goofol
- Ma gadane
- Kontakt:
ale panowie ja tego sam nie wymieniam to robi mechanior wiec on chyab sobie poradzi z tym potencjometrem???? tez tak myslalem ze to ten potencjometr ale moj mechanik najpewniej zeby wiecej zarobic stwierdzil ze caly mono trzeba wymienic!!! tak wiec dzis do niego wpadne i pogadam z nim!!! bardzo was prosze powiedzcie mi co jeszcze moze byc uszkodzonego w tym monowtrysku oprócz potencjometra????
- Goofol
- Ma gadane
- Kontakt:
Ok zaczynam prosze nie smiejcie sie!!! Wymieniłem : świece, przewody WN, kopułke palec rozdzielacza, aparat zapłonowy, cewke z modułem, sterownik (komputer), monowtrysk, potencjometr przepustnicy, czujnik temperatury silnika, rozrząd, filtr powietrza, filtr paliwa, olej, płyn chłodniczy,paliwo... i to chyba wszystko!!! i NIC!!! Komp nic nie wskazuje a objawy caly czas takie same!!! Jutro sprawdzam pompe paliwa ale najgorsze ze to ostatnia rzecz jaka moze chodzic wadliwie!!! LUDZIE POMOZCIE!!!!