G40 ????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
G40 to mniejsza wersja kompresora G60!!
G40 była montowana w silniczkach 1.3 w VW Polo Coupe!
Moc 113 KM !!!!
Znajomy miał taki silniczek w Mk II.
Mk II GTI 8V miały z nim problemy !!!!
Cena przeróbki - włożenia G40 do twojego silnika + strojenie przerosłąby zakup i SWAP na silnik G60!
Moc 113 KM !!!!
Cena przeróbki - włożenia G40 do twojego silnika + strojenie przerosłąby zakup i SWAP na silnik G60!
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!
- Kapibara
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
aha, a gdzie cos takiego m0zna znalesc?? bo wlasnei nei moge znalesc takich rzeczy noigdzie. szukam wtryskiwczy co podejda do mojego auta albo kogos kto mi to przerobi i nei moge znalesc. to zaczynam szukac innych rozwiazan.
ale nigdy nei widzialem takiej polo0wki z takim potwornym silnikiem, to by bylo cos. niepozosrne autko a smigalo by niezle
ale nigdy nei widzialem takiej polo0wki z takim potwornym silnikiem, to by bylo cos. niepozosrne autko a smigalo by niezle
kto mial niby problemy??GTI?? to musialo byc ostro zaorane G40Michael G60 pisze:G40 to mniejsza wersja kompresora G60!!
Moc 113 KM !!!!
One Man Crew
- barteKKK03
- V.I.P.
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
mój znajomy miał kiedyś takie polo G40 ale to było ładnych parę lat temu gdzie mało kto wiedział jeszcze coś w Polsce o tuningu.Ale wracając do polo to z tym silnikiem to jest mała rakieta.Opony mu na długo nie starczały bo czasem przez chwilę stała w miejscu bez ręcznego.No ale podczas pościgu policji zarżnął dziecinę i poszła na części.Skrzynia się rozleciała i dał sobie z nią spokój.Teraz ciężko jest takie cacko znaleźć w dobrym stanie.Zresztą mieć taką moc w lekkiej budzie to jak tu wolno jeździć.pozdro
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
- Kapibara
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
vario pisze:qrde to G40 czy G60 mozna montowac do diesla?? myslalem ze nie...przeciez Kapibara ma SB
popatrz na date pisania tego! ja wtedy mialem PN. a polowke takaowa juz widzialem an zlocie na slasku niestety nei wiem jeszcze jak smiga. Ale jakby sie tak zastanowic to chyab da sie zamontowac kompresor do diesla zadnego problemu nei powinno byc