Czesc!
Sluchajcie potrzebuje opinii radyjka http://www.allegro.pl/item92303910_pion ... e_new.html
Mam aktualnie model P700r czy 7100 czy 700 nie poamietam dokladnie jaki ale tutaj mam na mp3 i nowka i gwarancja i to pionek!
Czekam na konkretne opisy i pozdrawiam!!!!!!!!!
.peace.
Szukam opinii Pioneer 2820
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Pionek to pionek to jest jakiś niższy model więc do zwykłego słuchania pewnie starczy RCA ma mp3 ma więc mysle że warto za taką kase lepiej napewno niz jaki Boschmann za 400 zł
aha między nami znajdziesz na forum porównanie 4700MPB i tego o ktorym Ty mowisz jesli wydasz ok 100-150 zł więcej kupisz cos konkretniejszego juz
aha między nami znajdziesz na forum porównanie 4700MPB i tego o ktorym Ty mowisz jesli wydasz ok 100-150 zł więcej kupisz cos konkretniejszego juz
Nie no zgadza, wydam wiecej to mam lepsze, ale mi nie chodzi o to, bo mam wysoki model, ale mam okazje je sprzedac i dokladam 50zl i mam to, nowke na mp3 i dlatego nie wiem co zrobic i sie pytam, ale wciaz nie uslyszalem odpowiedzi JAK GRA.blook pisze:Pionek to pionek to jest jakiś niższy model więc do zwykłego słuchania pewnie starczy RCA ma mp3 ma więc mysle że warto za taką kase lepiej napewno niz jaki Boschmann za 400 zł
Pozdrawiam!!!
[ Dodano: Sob Mar 18, 2006 06:33 ]
Znalazlem i przeczytalem i teraz faktycznie jestem za 4700... Tylko kasa mnie troche ogranicza i dolozyc 150zeta do tego to troszke wiecej niz myslalem. Musze to solidnie przemyslec.blook pisze:aha między nami znajdziesz na forum porównanie 4700MPB i tego o ktorym Ty mowisz
Peace.
dzieki za odp