MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
- RafaelloW007
- Forum Master
- trzeci5
- Forum Master
Ja kupiłem uszkodzuną klape od passata b6 tam jest takie same otwieranie jak w MK V.Za klape razem z klamka (logo) zapłaciłem 102 PLN z przesyłkom ,więc tragedi nie ma,teras czekam na troche wolnego czasu aby się uporać z przekładką mechanizmu otwierania i wspawać reperaturke z dziurą na logo.KaeROeS pisze: Co do otwierania klapy jak w MkV to napewno drozej by to wyszlo. Teraz cos mnie nabralo czy nie sprzedac RSow.
A co do sprzedaży RSow to szkoda ich ,ja osobiście na takie choruje pozdrawiam.
- trzeci5
- Forum Master
napewno nic złeg tam nie napisali wystarczy spojżec na autko i wszystko jasne Wiesz co ,tak podoba mi się w twoim golfie czarny front ze chyba u mnie taki zrobie,tyle ze ja u siebie mam soczewki i nie do końca jestem przekonany co do efektu końcowego pozdro.KaeROeS pisze:Gdybym jeszcze wiedzial co tam pisze hehe.
-
- Gadatliwa bestia
No panie autko obiega swiatKaeROeS pisze:Gdybym jeszcze wiedzial co tam pisze hehe.
Ps. znalazlem tlumaczenie textu bo sam bylem ciekawy co tam pisza i wyszlo mi to
Jakiś czas temu, kiedy zaczeto przeglądanie stron internetowych zostały zauważony przez nas golf 4 pochodzą od Prosto. Golf jest jednym wyjatkowm golfem Prosto co na pewno widać. Golf jest wyposażone w: dobrze dopracowany wyzualnie i wyposazony w fajne felgi BBS.
Pozdro
Hehe, dzieki za tlumaczenieDzigit84 pisze:No panie autko obiega swiatKaeROeS pisze:Gdybym jeszcze wiedzial co tam pisze hehe.
Ps. znalazlem tlumaczenie textu bo sam bylem ciekawy co tam pisza i wyszlo mi to
Jakiś czas temu, kiedy zaczeto przeglądanie stron internetowych zostały zauważony przez nas golf 4 pochodzą od Prosto. Golf jest jednym wyjatkowm golfem Prosto co na pewno widać. Golf jest wyposażone w: dobrze dopracowany wyzualnie i wyposazony w fajne felgi BBS.
Pozdro
A tutaj taki maly update.
Skonczylem nareszcie polerowac srodki w BBsach, kupilem wypolerowane loga BBS,odmalowalem od srodka cale felgi no i dalem nowe oponki (205/45/17 na 9 i 215/45/17 na 10). Skonczylem tez polerowac kolektor i przykrywe glowicy no i pomalowalem na czarny mat wiekszosc czesci w silniku (skrzynia, alternator itd).
Kolektor
Pokrywa glowicy
Odmalowane srodki felg (niewiem czy mowi sie na to dekle czy jak hehe)
Opony przod 205/45 na 17x9
Opony tyl 215/45 na 17x10
Cale felgi gotowe juz na nowy sezon.
Ostatnio zmieniony czw lut 04, 2010 22:36 przez KaeROeS, łącznie zmieniany 1 raz.
:mk3:
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
kolektor wyszedl bdb ,ale ciesz sie ze miales kolektor ssacy z AUQ a nie np z AGU... ja teraz siedze nad ssacym z AGU i jest masakra ..pomiedzy kanalami tzn tymi 4 rurkami nie ma wogole miejsca ...i jest strasznie ciezko wyrownac powierzchnie ,ale bede sie staral
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
Ja spedzilem 5 dni na moim hehe. ciezko w niektore miejsca jest dojsc.Rafalek114 pisze:kolektor wyszedl bdb ,ale ciesz sie ze miales kolektor ssacy z AUQ a nie np z AGU... ja teraz siedze nad ssacym z AGU i jest masakra ..pomiedzy kanalami tzn tymi 4 rurkami nie ma wogole miejsca ...i jest strasznie ciezko wyrownac powierzchnie ,ale bede sie staral
:mk3:
-
- Nowicjusz
- Kontakt: