antojuja, Co masz na myśli??? bo ja też kojarzę że nie ma wcale!!antojuja pisze:wg mnie nie
EGR out - wrazenia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
zaraz po odpaleniu zdejmujesz węzyk od EGR i patrzysz czy pracuje .Ale czy jest szczelny raczej tak nie sprawdzisz bo trzeba zdemontowaćkolaboss pisze:jak mozna w prosty sposob sprawdzic czy zawor EGR jest
sprawny?
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- munior
- Kontakt:
W niczym to silnikowi nie przeszkadza .Wręcz przeciwniekolaboss pisze:Bo mechanik stwierdzil ze ten grzybek nie chodzi.
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
xander_88,
Rafał 21,
Sam zrobiłem, jestem z tych co sami wszystko robią chyba ze nie dają rady to wtedy się coś kombinujesadlaczek, sam spawałeś ta zaślepkę czy gotowca kupiłeś ??
Rafał 21,
nie ma żadnej klapy gaszącej, czysty przelot troszkę tylko szarpnie silniczkiem i tyle.Rafał 21 pisze:sadlaczek, Kwestia! gustu! Ale Jak widzę to i odma silnika została w kolektorze!więc olej dalej jest w dolocie! A Co z klapą gaszącą! To gdzie sie ją pozbyłeś!. Czy w tej rurze sie znajduje??? http://images47.fotosik.p...9ddc8d49med.jpg
- munior
- Kontakt:
Jak chcesz dbać o czyste powietrze to jestkolaboss pisze:Czyli nie ma sensu wymieniac EGRA?
Jedynym skutkiem ubocznym jest mniej syfu w dolociekolaboss pisze:I nie ma zadnych skutkow ubocznych przy ewentualnie uszkodzonym EGR?
puścić wężyk z odmy pod auto żeby sobie uciekało i przy dolocie zaślepić albo zamontować "Oil catch tank" np:PEDRO pisze:Dodatkowo, aby pozbyć się wycieków oleju z EGR odpiąć odmę z dolotu i ...?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245424
pozdro
ex: MK4 245 km/460nm