Help MK 3 1.8 Benzynka TRACI MOC i SPADAJA OBROTY

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

kamilmk3
Nowicjusz
Nowicjusz

Help MK 3 1.8 Benzynka TRACI MOC i SPADAJA OBROTY

Post autor: kamilmk3 » ndz sty 31, 2010 14:13

Od kilku dni w moim MK 3 1.8 75 KM . Dzieją się dziwne rzeczy samochód się dusi na niskich obrotach niekiedy jak mu dodam gazu to wszystko jest OK. Sprawdzałem silnik krokowy OK.
Filtr paliwa OK. Sonda Lambda OK. Dodam jeszcze gdy go kupowałem samochód miał założoną nakładkę na wydech i wymieniony filtr powietrza na stożkowy.
Na dodatek dziś wieczorem ktoś chciał mi się włamać do samochodu na szczęście nic nie ukradli tylko wkładka od zamka do wymiany i centralny nie działa. Proszę o Pomoc :grrr: :grrr:
Ostatnio zmieniony ndz sty 31, 2010 15:39 przez kamilmk3, łącznie zmieniany 2 razy.

Mamy MOC !!! ^^

Awatar użytkownika
doggie
V.I.P.
V.I.P.
Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
Silnik: TSI

Post autor: doggie » ndz sty 31, 2010 14:17

kamilmk3, popraw temat!!!

[ Dodano: Nie 31 Sty, 2010 ]
3. PRECYZUJ TEMATY! Jeśli ważna informacja jest jaki silnik posiadasz prosi się również o uwzględnienie tego w temacie (np. [mk2 TD] problem z pompą paliwa, [mk2 RF] problem z gaźnikiem, [mk4 ARL] dymienie auta), w innym wypadku wystarczy napisać na przykład: [mk2] wymiana rozrządu, [vento] jak wymienić nagrzewnicę?. NIEPRECYZOWANE TEMATY SĄ BEZWZGLĘDNIE KASOWANE!

kamilmk3
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Help MK 3 1.8 Benzynka TRACI MOC i SPADAJA OBROTY

Post autor: kamilmk3 » ndz sty 31, 2010 15:26

kamilmk3 pisze:Od kilku dni w moim MK 3 1.8 75 KM . Dzieją się dziwne rzeczy samochód się dusi na niskich obrotach niekiedy jak mu dodam gazu to wszystko jest OK. Sprawdzałem silnik krokowy OK.
Filtr paliwa OK. Sonda Lambda OK. Dodam jeszcze gdy go kupowałem samochód miał założoną nakładkę na wydech i wymieniony filtr powietrza na stożkowy.
Na dodatek dziś wieczorem ktoś chciał mi się włamać do samochodu na szczęście nic nie ukradli tylko wkładka od zamka do wymiany i centralny nie działa. Proszę o Pomoc
Teraz to nie chcę odpalić za cholere :goof:

Mamy MOC !!! ^^

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”