brak zasilania zapłonu i deski golf III 1,4 ben/LPG
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
brak zasilania zapłonu i deski golf III 1,4 ben/LPG
Brak zasilania objawił mi się dwukrotnie zazwyczaj podczas jazdy, gaśnie silnik, kontrolki na desce się nie palą, wszystko inne ma zasilanie, sprawdziłem bezpieczniki, przekaźniki niby też są ok. Po ok 1-1,5h wszystko wracało do normy, do wczoraj, umarł i nie wiem co jeszcze mogę sprawdzić... Może ktoś mi pomóc?
Ostatnio zmieniony ndz sty 31, 2010 15:32 przez grelicz, łącznie zmieniany 2 razy.
mam podobny problem. vw caddy tdi nie pali sie nic na desce ani nie dzialaja wskazniki, odpala na sekunde i gasnie. przy pelnym gazie wchodzi na chwile na obroty ale i tak gasnie. poradzicie cos??
[ Dodano: 31 Sty 2010 11:56 ]
podobny problem mialem rok temu tez w zime. Pewnie to immobilajzer. Jestem za granica i troche jestem ograniczony, wtedy to pomoglo wyjecie akumulatora na tydzien, teraz to niebardzo dziala.
[ Dodano: 31 Sty 2010 11:56 ]
podobny problem mialem rok temu tez w zime. Pewnie to immobilajzer. Jestem za granica i troche jestem ograniczony, wtedy to pomoglo wyjecie akumulatora na tydzien, teraz to niebardzo dziala.