ZŁĄCZE wewnątrz MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ZŁĄCZE wewnątrz MK3
Witam i pozdrawiam
Jążdżę swoim golfikiem już prawie rok i nadal nie mam możliwości dowiedzieć się do czego służy i jak toto obsłużyć - złącze wewnątrz auta obok popiołki i zapalniczki, takie małe prostokątne pod przesuwaną pokrywką.
Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź.
LASOT
Jążdżę swoim golfikiem już prawie rok i nadal nie mam możliwości dowiedzieć się do czego służy i jak toto obsłużyć - złącze wewnątrz auta obok popiołki i zapalniczki, takie małe prostokątne pod przesuwaną pokrywką.
Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź.
LASOT
Brillantschwartz perleffect - LA9V
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
- ultradźwięk
- Ma gadane
- Kontakt:
moze i tak, nie pamietam dokładnie kiedy nastąpiła zmiana, wiem tylko ze w okolicach 93. Moj jest ze stycznia 93 i ma jeszcze obd1. Ale tak naprawge to nie ma znaczenia - wiele interfejsów na luzem piny i instrukcję co gdzie wetknąć.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- Maniek88
- Mały gagatek
- Kontakt:
kolego z Łodzi gdzies z tym był i ile kosztuje taki zabieg ?ultradźwięk pisze:Dokładnie moi przedmówcy maja racje, jest to zlącze diagnostyczne, nadmienie ze dzisiaj bylem na sprawdzeniu, tak z ciekawosci i.... sonda padla. Odziwo nie odczulem tego ale nie miesci sie w przyjetych normach i blad jest blad
Volkswagen samochód dla ludu!!
Przyłączę się do pytaniaManiek88 pisze:kolego z Łodzi gdzies z tym był i ile kosztuje taki zabieg ?ultradźwięk pisze:Dokładnie moi przedmówcy maja racje, jest to zlącze diagnostyczne, nadmienie ze dzisiaj bylem na sprawdzeniu, tak z ciekawosci i.... sonda padla. Odziwo nie odczulem tego ale nie miesci sie w przyjetych normach i blad jest blad
- ultradźwięk
- Ma gadane
- Kontakt:
Dokładnie to byłem na tym badaniu w Brzezinach koło Łodzi jak się na Rawę pogina. Koleś mieszka na ulicy Małczewskiej - koszt 20 zetaManiek88 pisze:kolego z Łodzi gdzies z tym był i ile kosztuje taki zabieg ?
Jeżeli bedziesz się skłaniał do wyjazdu poza granice Łodzi to daj znak na priva, podam dokładny adres.
PS. W Łodzi nie mogłem nikogo znaleść, nawet odzielny post założyłem i nikt nic nie polecił.
Dzięki Lasot za punkcika.