Jak dla mnie to już za duża ingerencja w deskę takiego samochodu jak MK4.
Pozatym jak już ktoś powiedział - biedne AngloPolaki wracają i taka nawigacja dla kogoś to jest po prostu 100 % zysk. Całą deskę Ci zamieni w drobny piasek ale coś tam wyjmie ....
Znajomy radio poprzykręcał w środku do deski. Do dziś żałuje tego .... Złodziej elegancko jakimś niedużym łomem jego deskę rozdzielczą zamienił w wybuch bomby nuklearnej. Do dziś twierdzi, że wolał oddać te radio za 400 zł jak wymieniać pół deski rozdzielczej.
Zabudowa GPSu w kratce nawiewu
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Popieram przedmówców w 100%. Kratki z Bory są pierwsza klasa i dodają elegancji oraz stylu. Sam mam już gotowy komplet kratek po renowacji i lakierowaniu, czekają tylko na ocieplenie, bo w tej temperaturze to się nie da dłubać w aucie
dominiks1980 - gdybyś jednak koniecznie chciał montować navi w kratkach to mam dla Ciebie pewną propozycję (bo widzę, że z termometrem i szpachlowaniem dobrze Ci poszło). Ekran nawigacji na środek, musisz go wpuścić wgłąb tunelu (po zaślepieniu nadmuchu) żeby nie było refleksów świetlnych oraz by był czytelny. Boki robisz po skosie wgłąb do ekranu i w ten sposób masz estetycznie wypełnione miejsce pozostałe po nawiewach. Sama realizacja pomysłu na pewno jest pracochłonna i wymaga poważnej "rzeźby" ale wydaje mi się być jedyną sensowną opcją zabudowy navi w kratkach.
Powodzenia.
dominiks1980 - gdybyś jednak koniecznie chciał montować navi w kratkach to mam dla Ciebie pewną propozycję (bo widzę, że z termometrem i szpachlowaniem dobrze Ci poszło). Ekran nawigacji na środek, musisz go wpuścić wgłąb tunelu (po zaślepieniu nadmuchu) żeby nie było refleksów świetlnych oraz by był czytelny. Boki robisz po skosie wgłąb do ekranu i w ten sposób masz estetycznie wypełnione miejsce pozostałe po nawiewach. Sama realizacja pomysłu na pewno jest pracochłonna i wymaga poważnej "rzeźby" ale wydaje mi się być jedyną sensowną opcją zabudowy navi w kratkach.
Powodzenia.
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
Jakbym wyrzeżbił takie cos to zaczął bym się leczyć a jakby zrobila to firma CA to zarządałbym odszkodowania
Ostatnio zmieniony śr sty 27, 2010 00:35 przez Tomek gd, łącznie zmieniany 1 raz.
- dominiks1980
- Ma gadane