Zabudowa GPSu w kratce nawiewu
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- dominiks1980
- Ma gadane
Zabudowa GPSu w kratce nawiewu
Witam.
Rozważam możliwość wbudowania odbiornika GPS w kratkę nawiewu po lewej stronie.
Tylko nie jestem pewien czy nie będzie to raziło w oczy gdy zostanie tylko jedna kratka nawiewu.
Co sądzicie o takim pomyśle ?
Rozważam możliwość wbudowania odbiornika GPS w kratkę nawiewu po lewej stronie.
Tylko nie jestem pewien czy nie będzie to raziło w oczy gdy zostanie tylko jedna kratka nawiewu.
Co sądzicie o takim pomyśle ?
- dominiks1980
- Ma gadane
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- dominiks1980
- Ma gadane
Nawiew jest przedzielony na 2 wiec wystarczyło by ten lewy zakleić Co do nawigacji to musiała by być z wyświetlaczem 16:9 tak że by po bokach zostało jak najmniej miejsca.
Ostatnio zmieniony wt sty 26, 2010 00:25 przez dominiks1980, łącznie zmieniany 2 razy.
- pegasus_sis
- Ma gadane
Bez obrazy - stacja multimedialna w wersji dla ubogich...Taka prowizorka by idiotycznie wyglądała...
A po co się pchasz w te nawiewy? Pod nimi masz mnóstwo miejsca - może wpasować tam jakąś prawdziwą stację multimedialną na DIN2 albo konsolę z Golfa 5? Tylko w tym wypadku jakoś by to wyglądało. Ale koszta raczej spore
A po co się pchasz w te nawiewy? Pod nimi masz mnóstwo miejsca - może wpasować tam jakąś prawdziwą stację multimedialną na DIN2 albo konsolę z Golfa 5? Tylko w tym wypadku jakoś by to wyglądało. Ale koszta raczej spore
- dominiks1980
- Ma gadane
Jak bym miał się pakować w coś kosztownego to od razu bym sobie strzelił carPC Ale nie dysponuje wystarczającą ilością gotówki żeby zrobić sobie takie cudo. Porządna konsola multimedialna din2 też swoje kosztuje. To ma być właśnie wersja dla ubogich, sama nawigacja ładnie zabudowana
Ostatnio zmieniony wt sty 26, 2010 00:51 przez dominiks1980, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sebas1901
- VW über alles
- Kontakt:
w mk4 taki szittt!!!! widze że jest z ciebie taki troche patenciarz, jakiś termometr tu gps, to jest golf 4 i powiedz nie szkoda ci robić z niego czegoś takiego. ile jeździsz z tym GPSem że musisz go mieć tam a nie na szybie?? Ja jestem zawodowym kierowcą i nawet nie mam go na szybie tylko mapa. Wieje tandetą z daleka, ale to twoje auto
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=270600][size=167]Mój GOLF CABRIO[/size][/url]
zapraszam:)
zapraszam:)
- dominiks1980
- Ma gadane