Wymiana przedniej łapy silnika 1.8 bez lpg..pomocy

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

12romanno
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Wymiana przedniej łapy silnika 1.8 bez lpg..pomocy

Post autor: 12romanno » ndz sty 24, 2010 20:13

witam .potrzebuje pomocy przy wymianie mocowania silnika na przedniej poduszce ..czytałem troche w necie ze rozrusznik mocuje sie za pomoca tych ktore trzymaja łape .prosze o kilka porad co jak i gdzie odkrecac . przejechałem bez tej łapy około 1 kilometra chyba zadna ustera niepowstała .czy jescze coś trzeba wymienic .nigdzie nie uderzyłem a ona sama pekła przy ruszaniu
dzieki

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » ndz sty 24, 2010 20:24

12romanno pisze:.czytałem troche w necie ze rozrusznik mocuje sie za pomoca tych ktore trzymaja łape
fakt jest taka śruba przchodząca przez łapę i rozrusznik, ale to nic nie zmienia, musisz podeprzeć czymś silnik po prostu
Ostatnio zmieniony ndz sty 24, 2010 20:24 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

12romanno
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: 12romanno » ndz sty 24, 2010 20:44

tak wiem kawałek drzewa i lewarek ..tylko czy nic wiecej nie odpadnie jak to wykrece ..a mogło sie cos jeszcze stac przez to uszkodzenie łapy..a poduszke wystarczy tylko od gory odkrecic jadna srube ........

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”