Czy fotele od MK3 pasują do MK1?????????????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy fotele od MK3 pasują do MK1?????????????
witam,czy pasują bez przeróbek ,czy jednak coś trzeba przerabiać?????????
Rozstaw szyny w Mk3 jest o 6cm szerszy od szyn w Mk1. To mam juz przerobione, jutro bedzie testowy montaż.
Ale jak to jest z tylną kanapą. W Mk1 mam niedzieloną, a w Mk3 jest 60/40. Co nalezy przerobić? Wiem, że na 100% dolne mocowanie, ale co jeszcze?
Jesli ktoś juz zakładał tylna kanapę z Mk3 do Mk1 to bede wdzięczny z wszelakie wskazówki.
Ale jak to jest z tylną kanapą. W Mk1 mam niedzieloną, a w Mk3 jest 60/40. Co nalezy przerobić? Wiem, że na 100% dolne mocowanie, ale co jeszcze?
Jesli ktoś juz zakładał tylna kanapę z Mk3 do Mk1 to bede wdzięczny z wszelakie wskazówki.
Lowrider - tylna kanapa - przynajmniej w mk2 to dwie części połączone takimi niby-zawiasami , natomiast w mk3 to osobne części - dolna - siedzisko ma mocowanie tak jak siedzisko w mk2 a oparcie ma zapięcie mocujące do nadwozia w dolnej części. Masz 2 możliwośći - albo montujesz mocowania przy nadwoziu, albo przerabiasz siedzisko na styl w mk2