Filtr kabinowy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Filtr kabinowy
Witam serdecznie.
Mam synka alergika, który po każdej przejażdzce samochodem dostaje silnych napadów kaszlu.
Myslę, ze problem tkwi w filtrze kabinowym. Niestety w sklepie zapewniają mnie, ze nie ma mozliwości dostac filtra do tego modelu.
Mam MK3 , 1,9 TD z 02.1993r
Z góry dziękuje za wszelką pomoc
Mam synka alergika, który po każdej przejażdzce samochodem dostaje silnych napadów kaszlu.
Myslę, ze problem tkwi w filtrze kabinowym. Niestety w sklepie zapewniają mnie, ze nie ma mozliwości dostac filtra do tego modelu.
Mam MK3 , 1,9 TD z 02.1993r
Z góry dziękuje za wszelką pomoc
Podnies maske Po lewej stronie w podszybiu(tam gdzie sa montowane ramiona od wycieraczek) pod plastikiem jest filtr. Nie potrafie sobie przypomniec czy po porstu odchyla sie czesciowo ten plastik czy trzeba go odkrecic. Tam znajdziesz filtr. Po prostu wyciagnij go i zanies do sklepu niech dobiora Ci jesli inaczej nie potrafia.
Jest jeszcze jedna sprawa. Jesli masz klime to tez ona potrafi uczulac...
Pozdrawiam
Jest jeszcze jedna sprawa. Jesli masz klime to tez ona potrafi uczulac...
Pozdrawiam
http://motors-leicester.co.uk
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: kpj.motors@wp.pl
Mobile: 07515651171
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: kpj.motors@wp.pl
Mobile: 07515651171
- Bbrutus (Burex)
- Ma gadane
- Kontakt:
lasko24, zrób zdjęcie tego cuda. Piszesz o jakiejś kratownicy itp. Z tego co wiem to chyba wszystkie VW mk3 mają identyczny filtr. Chyba że u Ciebie jest jakiś prototyp:) Ewentualnie pozostaje Ci kupić standardową puszkę przypominającą kuwetę filtra przeciwpyłkowego gdzieś na szrocie za 20 max 50 pln i wtedy problem filtra Ci zniknie
Tomek Dx