Drgania kierownicy przy skrecaniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Drgania kierownicy przy skrecaniu
Mam problem od kilku dni ze jak skrecam kierownica w prawo lub w lewo to drga mi kierownica, tak jakby cos sie blokowalo we wspomaganiu czy cos ... nie sa to drgania od drazkow kierowniczych, tylko ewidentnie wspomaganie. Tylko dlaczego ? Moze sie uklad wspomagania zapowietrzyc ?? Odkrecalem zbiorniczek i przechylil mi sie troche tak ze plyn kapał przez zakretke.
eSsssssssssss :))))
obczyść felgi ze sniegu jesli sa w sniegu.. To pierwsze primo, pozniej moze być tegoooo wiele na prawde, wywazenie, koncówki drazków ster, luzy swozni , bijaca felga, geometria ukladu. ITD!
Ostatnio zmieniony sob sty 23, 2010 12:45 przez Vii, łącznie zmieniany 1 raz.
nie nie nie nie .. to nie jest bicie kola ! tylko drgania chocby na postoju jak sie kierownica kreci. Stoje w miejscu i krece kierownica to drga tak jakby wspomaganie przerywaloVii pisze:obczyść felgi ze sniegu jesli sa w sniegu.. To pierwsze primo, pozniej moze być tegoooo wiele na prawde, wywazenie, koncówki drazków ster, luzy swozni , bijaca felga, geometria ukladu. ITD!
dj241 pisze:a łożyska na mcpersonie ? na zgaszonym silniku krec kiera zobacysz czy beda takie przeskoki
ehh ..widze ze sie wyrazic nie potrafie chyba albo ktos nie umie przeczytac co pisze. TO jest NIC zwiazane z drganiem kol np. zle wywazone, osniezone, oblodzone, galki wyj****e, lozyska itd. To sa drgania tylko przy skretach kierownica jak odpalone auto jest czyli podczas gdy wspomaganie pracuje. Drgania sa tylko przy skretach, tak jakby sie chwilowo wylaczala pompa czy cos ...