witam. tak jak w temacie listwy i sierpy z jetty 5d do golfa II 3d da radę przerobic???prosze o szybka odpowiedz poniewaz mam okazje kupic tanio dzis. pozdravwiam
Ostatnio zmieniony pt sty 22, 2010 14:01 przez charubin18, łącznie zmieniany 2 razy.
a gdybym je skrócil i przerobil bo i tak bede malował w kolor samochodu to zda to egzamin jak myślicie? bo naprawde szkoda ich bo cały komplet moge kupic za 20 zł
charubin18, naprawde po co takie pytania. Ze swoim autem możesz robić co chcesz jeśli o wygląd chodzi. Nie lepiej poszukać właściwych listew zamiast sztukować i ciąć co zapewne pieknie nie wyjdzie?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
moze i macie racje tylko taki komplet to z 400zł a ja poprostu chcialem sie doradzic bo moze ktos cos takiego robił. lutownica do plastiku troche szpachli i malowanie na czarno i nie wiem czy to osiągnie jakis zamierzonyt cel. sory jezeli kogos zezloscilem
stary to jeżeli możesz je mieć za 20zł a piszesz że są warte 400zł(choć w to wątpie) to bierz a później się będziesz martwił czy je przerabiać czy odsprzedać