Denerwujace dzwieki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Denerwujace dzwieki
pacjent : golf 3 2.0 gti z 93
problem polega na tym ze jak jade na nierwonosciach to strasznie trzeszczy(bardziej piszczy) cos z tylu.... dzwiek ten wyraznie dobiega jakby z tylnych drzwi .... strasznie denerwujace to jast .... nie wiem czy to boczek drzwi piszczy czy same tylne drzwi ..... mial ktos moze podobny problem i wie jak sie tego pozbyc ?? Drzwi nie odstaja od reszty karoseri wiec sa chyba dobrze wyregulwoane
problem polega na tym ze jak jade na nierwonosciach to strasznie trzeszczy(bardziej piszczy) cos z tylu.... dzwiek ten wyraznie dobiega jakby z tylnych drzwi .... strasznie denerwujace to jast .... nie wiem czy to boczek drzwi piszczy czy same tylne drzwi ..... mial ktos moze podobny problem i wie jak sie tego pozbyc ?? Drzwi nie odstaja od reszty karoseri wiec sa chyba dobrze wyregulwoane
VW power :)
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Mr.Figiel
- Mały gagatek
- Kontakt:
w łączenia plastików, w miejsca gdzie bezpośrednio tykają się z blachą, ew w zapinki plastików czasem też potrafią trzeszczeć, jednym słowem wszędzie gdzie się da to napewno nie zaszkodzi a powinno pomóc. Tylko pamiętaj żeby później nadmiar wytrzeć ściereczką
aha zapomniałem dodać że często trzeszczą te plastiki w których jest regulacja pasów - w słupkach je też jest warto zakonserwować
aha zapomniałem dodać że często trzeszczą te plastiki w których jest regulacja pasów - w słupkach je też jest warto zakonserwować
Ostatnio zmieniony pt sty 22, 2010 13:51 przez Mr.Figiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- jablonski89
- Użytkownik
- Kontakt: