bo wyciagnalem narazie 155km/h i chyba juz wiecej by juz nie poszedl,nie wiem drogi bylo malo

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ja podobnie jak starszy dragonB2-a lecialem 140 golfem 2 1,3 4 biegi +jakies 150kg oprucz mnie(kierowcy), ale juz sie trzaslbladiiik pisze:passata 1,8 90km kombi???
bo wyciagnalem narazie 155km/h i chyba juz wiecej by juz nie poszedl
VAUER6 pisze:Ja swoja trojeczka1.8abs pojechalem 190 z groszem,podchodzilo pod 200km/h.Ale ja tam mam oprocz chipa jeszcze pare drobnych przerobek.
Nie sadze,jezeli 90 koni ma 180km/h ksiazkowo to 15 konikow wiecej to jest to wlasnie 190km/h to tylko dyszka wiecej wiec to nie jest jakis kosmos,a jezdzilem 2.0 gti i pojdzie ponad dwie paki,nie patrz na suche dane bo w rzeczywistosci jest inaczej.Krzylu pisze:VAUER6 pisze:Ja swoja trojeczka1.8abs pojechalem 190 z groszem,podchodzilo pod 200km/h.Ale ja tam mam oprocz chipa jeszcze pare drobnych przerobek.
wymien licznik bo cie oszukuje nieznam sie na oznaczeniach ale w najlepszym wypadku masz w serii 90km chip da ci 5km stozki *#cenzura#* nic wiecej nawet jak masz drobne przerobki to mozesz miec 100-105km a
GTI 2.0 115km ma vmax 198 a ma wiekszy moment i moc takze troche cie oszukal licznik
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 80 gości