świece żarowe
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
świece żarowe
witam w sobotę zmieniałem świeczki i co się okazało 3 spalone. autko paliło w miarę dobrze przy - 17 stopniach, czy to świadczy o dobrym stanie silnika?? czy lepiej w ten motor nie inwestować??
Re: świece żarowe
Co masz na myśli pisząc nie inwestować silnik jak każdy inny wymaga wymian i przeglądów podstawowych rzeczy jak filtry , olej i inne płyny.pączo pisze:witam w sobotę zmieniałem świeczki i co się okazało 3 spalone. autko paliło w miarę dobrze przy - 17 stopniach, czy to świadczy o dobrym stanie silnika?? czy lepiej w ten motor nie inwestować??
Skoro wymieniłeś i jest ok ... to się ciesz... a nie szukaj problemów. Widać ,że nic nie grzebane z motorkiem skoro palił przy takich mrozach. Z 2 strony mój znajomy z Norwegii ostatnio chwalił się ,że jego MK3 pali na dotyk przy -35 = dodał po chwili ,że trzyma auto w garażu gdzie jest + 20 :green_fuck:
Chcesz wiedzieć co motor warty - podepnij vag-a - zrób testy na dynamicznym + badanie na kompresję w cylinderkach.
Bo co z tego ,że silnik ok - skoro np suszarka już ledwo zipie itp ....
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: