Ponieważ nikt na świecie nie skonstruował samochodu doskonałego - musimy ciągle godzić się na kompromisy, na wybory...
Ja mam chociaż ten komfort iż mimo że na początku jadę jak w Ruskim gaziku - to jednak spooooro taniej

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
masz racjęJacek75 pisze:Komedia...
900 metrów jazdy i 90 st. w kabinie gorąco .......alf900 pisze:Wyjechałem Focusem 1.6 prod. 2009 z garażu temperatura +2C.
Na zewnątrz temperatura dzisiaj -4C.
Po przejechaniu 0,9 km, co mi zajęło 3 minuty spokojnej jazdy, temperatura silnika osiągnęła 90 C, a ogrzewanie było na tyle skuteczne, że w aucie było przyjemnie ciepło.
Nie wiem jak się do tego odnieść. Albo ogrzewanie focusa jest nadzwyczaj skuteczne, albo w golfie kompletnie skopane.
Może kolega wozi farelek 12v?mettenos pisze:900 metrów jazdy i 90 st. w kabinie gorąco .......
alf900 pisze:Przypominam, że test focusa nastąpił po wyjechaniu z garażu, gdzie temperatura wynosiła +2C. Na zewnątrz temperatura wynosiła -4C, ale jako temperaturę początkową należy przyjąć +2C.
Może Was to trochę uspokoi...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 101 gości