amorki i podskakiwanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
amorki i podskakiwanie
witam,
założyłem sobie do mojego mk3 gti amorki i sprężyny (te co założyłem były ciut krótsze i twardsze od tych co miałem wcześniej)teraz gdy naciskam na bagażnik samochód jest kosmicznie sztywny więc chyba powinno być wszystko okej.Jednak wyjechałem się przejechać nie daleko i zauważyłem że na prostej drodze beż żadnych dołków itd jakby tył samochodu podskakiwał mi góra dół.O co może chodzić?
z góry dzięki za pomoc.
założyłem sobie do mojego mk3 gti amorki i sprężyny (te co założyłem były ciut krótsze i twardsze od tych co miałem wcześniej)teraz gdy naciskam na bagażnik samochód jest kosmicznie sztywny więc chyba powinno być wszystko okej.Jednak wyjechałem się przejechać nie daleko i zauważyłem że na prostej drodze beż żadnych dołków itd jakby tył samochodu podskakiwał mi góra dół.O co może chodzić?
z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony ndz sty 17, 2010 20:16 przez Berdziu, łącznie zmieniany 2 razy.
kupiłem to jako używkę za śmieszne pieniądze w sumie.
sprężyna wygląda na oryginalna nie modzona lecz w porównaniu z tym co miałem wcześniej to amor jest dłuższy a sprężyna krótsza odwrotnie do zestawu co miałem wcześniej.amorki to sachs avantgrade coś takiego gaz olej sa bardzo masywne mają bardzo gruby dół.
sprężyna wygląda na oryginalna nie modzona lecz w porównaniu z tym co miałem wcześniej to amor jest dłuższy a sprężyna krótsza odwrotnie do zestawu co miałem wcześniej.amorki to sachs avantgrade coś takiego gaz olej sa bardzo masywne mają bardzo gruby dół.
- ...OSA...
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wczescniej miales serie i bylo dobrze teraz nie bardzo, ja tak mialem u siebie ale z przodu, sportowe sprezyny na zwykle amorki i przy sprawnosci 65% skakał jak pin-pong. radze ci to roziazac inaczej bo sie rozwalicz na jakims nie rownym zakrecie. poprostu jak chce sie mieszac to sportowy amorek + zwykla sprezyna ale nigdy na odwrot. pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony ndz sty 17, 2010 21:13 przez ...OSA..., łącznie zmieniany 2 razy.