Zawór BOV - proszę o pomoc w wyborze :)
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
nie wsadzasz BOVa lecz tylko DYSTANS ( ADAPTER) BLOW OFF http://www.shtuning.pl/Blow_off_adapter ... I-186.htmlhunterek pisze:waciak, wypinasz DV wkladasz BOV-a i po problemie. Gwarancji chyba sie nie traci, bo nie modyfikujesz sterownika komputera czy innych cudow nie wyprawiasz ale wczesniej bym sie zorientowal.
[ Dodano: 05 Lis 2009 23:47 ]
nie wsadzasz BOVa lecz tylko DYSTANS ( ADAPTER) BLOW OFF http://www.shtuning.pl/Blow_off_adapter ... I-186.htmlhunterek pisze:waciak, wypinasz DV wkladasz BOV-a i po problemie. Gwarancji chyba sie nie traci, bo nie modyfikujesz sterownika komputera czy innych cudow nie wyprawiasz ale wczesniej bym sie zorientowal.
POZDR
www.forgemotorsport.co.uk
-
- Gadatliwa bestia
Siemka ja mam Bailey-a w swojej borze GLI musisz zalozyc dlugi intek wtedy dopiero jest efekt na krotkim tez syczy ale to nie to samo. Robi go firma chyba z UK ja swoj kupilem za $280 warto bylo. Jak turbinke podkrecisz bedzie jeszcze lepiej. Polecam nie bedziesz zalowal.waciak pisze:Ktoś korzysta z zaworu Bailey????? Zabija dźwiękiem HKS i Forge
[ Dodano: 07 Lis 2009 15:28 ]
A tak to brzmi w moim aucie.
Dzigit84, tyle ze u Ciebie tez tylko jest upust powietrza a nie taka cofka jakby... ;/ a mnie zastanawia jak uzyskac taki efekt jak w tym nissanie. Na kilku filmikach na YT widzialem MK4 1.8T jak szalaly i wlasnie byl-a taka cofka z usustem. Efekt jak dla mnie piorunujacy a nie wspomne o bezcennych minach przechodniow
-
- Gadatliwa bestia
Prosta sprawa zdejmij wezyk od vacum i masz efekt jak na filmiku z nissana ewentyalnie slabsza sprezyna jak dostane autko z warsztatu to nagram jak sie zachowuje. jakis czas temu jezdzilem w centrum chicago pomiedzy wiezowcami efekt...?? Zapytaj przechodniow. malo kto nie zwrocul uwagi. Naprawde polecam strzela naprawde glosno w realu jest o wiele glosniej niz na filmiku kreconym cyfrowka.hunterek pisze:Dzigit84, tyle ze u Ciebie tez tylko jest upust powietrza a nie taka cofka jakby... ;/ a mnie zastanawia jak uzyskac taki efekt jak w tym nissanie. Na kilku filmikach na YT widzialem MK4 1.8T jak szalaly i wlasnie byl-a taka cofka z usustem. Efekt jak dla mnie piorunujacy a nie wspomne o bezcennych minach przechodniow
Blow off Bailey
witajcie ,jeśli ktoś chce kupić zawór upustowy z oferty Baileya zapraszam pisać na pw.
Posiadam model dv 26,dv 36.Bov-y są używane ale w bardzo dobrym stanie, ciśnienie trzymają idealnie.
Na poprzedniej stronie jest filmik z dzwiękiem jaki wydaje model dv 26.Zaś model dv 36 najwyższy jaki jest dostępny w ofercie jest znacznie głośniejszy,bardziej rasowy.
Pozdrawiam hey
Posiadam model dv 26,dv 36.Bov-y są używane ale w bardzo dobrym stanie, ciśnienie trzymają idealnie.
Na poprzedniej stronie jest filmik z dzwiękiem jaki wydaje model dv 26.Zaś model dv 36 najwyższy jaki jest dostępny w ofercie jest znacznie głośniejszy,bardziej rasowy.
Pozdrawiam hey
bailey
no niestety modelu dv30 nie posiadam,rozumiem że szukasz zamiennika oryginalnego plastikowego zaworu bosha.Zaworu zamkniętego.Może jednak skusisz się na jakiegoś cichego bova??
hey
[ Dodano: 17 Sty 2010 19:59 ]
nowe i używane zawory bailey,blitz,hks,forge dostępne,zapraszam
hey
[ Dodano: 17 Sty 2010 19:59 ]
nowe i używane zawory bailey,blitz,hks,forge dostępne,zapraszam