felgi: czarny środek, rant na poler i złote śrubki
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
felgi: czarny środek, rant na poler i złote śrubki
tak jak w temacie felga trochę a'la szprychy, taka 10-12 ramienna, środek czarny, rant polerka i złote śrubki... nie znam dokładnego modelu felgi ale chce zobaczyć wstępnie jak to wygląda może być na czarnym mk3 jak ktoś znajdzie wszystko mile widziane, punkty czekają
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Z golfa 3 to tylko ten, ale obręcz nie ma tylu ramion co chciałeś
Może pomoże golf 4
I jeszcze kilka zdjęć samych kółek
Ostatnie z białym rantem, może też coś pomoże
Może pomoże golf 4
I jeszcze kilka zdjęć samych kółek
Ostatnie z białym rantem, może też coś pomoże
Ostatnio zmieniony pt sty 15, 2010 02:28 przez Duo, łącznie zmieniany 1 raz.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dzięki chłopcy przyglądam się wstępnie bo być może niedługo będę szukał koncepcji na podobne koła jak na wstępną orientację, pomogło bardzo punkty dla was jak ktoś coś ma to rzucać
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
punkcior dziękówa
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
mlodyyy, morfeusz86r, reloo,
dzisiaj dokładnie wiem co to za felgi, może ktoś ma foty na tych kołach w mk3 z jakimiś kombinacjami alpejskimi kolorystycznymi Felgi firmy Rondell:
(foto poglądowe zapożyczone z allegro)
co o tym sądzicie? do wzięcia za 'przysłowiowe grosze' i w sumie dlatego się na to można zdecydować... bo same felgi podobają mi się średnio, choć jak się czymś zainspiruję i włożę w nie trochę roboty to może wyjść ciekawie.. miał ktoś to na samochodzie? te są 16 calowe z ET ok 30 i i niestety tylko 7,5 cala bodajże
dzisiaj dokładnie wiem co to za felgi, może ktoś ma foty na tych kołach w mk3 z jakimiś kombinacjami alpejskimi kolorystycznymi Felgi firmy Rondell:
(foto poglądowe zapożyczone z allegro)
co o tym sądzicie? do wzięcia za 'przysłowiowe grosze' i w sumie dlatego się na to można zdecydować... bo same felgi podobają mi się średnio, choć jak się czymś zainspiruję i włożę w nie trochę roboty to może wyjść ciekawie.. miał ktoś to na samochodzie? te są 16 calowe z ET ok 30 i i niestety tylko 7,5 cala bodajże
Ostatnio zmieniony sob sty 16, 2010 01:54 przez POOREK, łącznie zmieniany 3 razy.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
POOREK, szkoda że mają taki mały rant może lepiej tak zrobić: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 27e481aea1
- RafaelloW007
- Forum Master
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
ogólnie to brak mi na nie koncepcji, ale mówię... za grosze to grzech nie wziąć wyrywam je dokładnie za 350zł + stalowe felgi a dostaję takie oto fele 16 cali z oponami na sezon jak dla mnie koła są bez rewelacji, ale tymczasem się można przebujać z braku laku i kasy może ktoś podsunie jakiś pomysł?
Michaś_, nie wiem czy jak całość czarna nie będzie to się nie zleje... głupi już jestem... może nie robić wsi z tymi złotymi śrubkami? poza tym te koła bez dystansu na tyle mogą słabiutko wyglądać
Michaś_, nie wiem czy jak całość czarna nie będzie to się nie zleje... głupi już jestem... może nie robić wsi z tymi złotymi śrubkami? poza tym te koła bez dystansu na tyle mogą słabiutko wyglądać
Ostatnio zmieniony ndz sty 17, 2010 22:59 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl