Przeciąg w aucie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- wojtek0231
- Ma gadane
Przeciąg w aucie
Witam.
Nie znalazłem nic w szukajce a mam problem taki że podczas jazdy wieje mi zimnym gdzieś z pod deski a najbardziej od strony pasażera i przy tych mrozach mimo włączonego ogrzewania jest wypizd w aucie. Jak ktoś miał już taki problem w mk2 to proszę o rade.
Pozdrawiam
Nie znalazłem nic w szukajce a mam problem taki że podczas jazdy wieje mi zimnym gdzieś z pod deski a najbardziej od strony pasażera i przy tych mrozach mimo włączonego ogrzewania jest wypizd w aucie. Jak ktoś miał już taki problem w mk2 to proszę o rade.
Pozdrawiam
Choć życie ciąży a psychika siada... nie poddaję się, to moja zasada!

- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
uu to kolega ma duuuża jape jak jest wypizd.. mi wiało po nogach jak pękła nagrzewnica i miałem wyciągniety cały mechanizm wentylacji i została dziura po nagrzewnicy.. szukaj kolego dziur fabrycznych i spradz czy głośnikami w dzwiach o ile je masz ci nie wieje.. Możliwe też masz popsute klapy zmieniania nawiewu.. ponieważ przy wyłączonym nawiewie gdy auto jedzie szybko to dmucha jak na dwójce ! może wieje ci akurat na nogi.. Nie wiem.. Pozdrawiam 

http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
- wojtek0231
- Ma gadane
- wojtek0231
- Ma gadane
To znaczy ten pod maską?Johnatan pisze:sprzawdz czy kanał od powietrza jest dobrze zamocoway do blachówy na podszybiu..
Ostatnio zmieniony pt sty 15, 2010 20:20 przez wojtek0231, łącznie zmieniany 1 raz.
Choć życie ciąży a psychika siada... nie poddaję się, to moja zasada!

- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
He he - to chyba jakaś przypadłość mkII jest - ja też tak mam, szczególnie jak się skręca, to czuć. I znam też inne golfy, w których tak jest.... Szczególnie czuć, jak się trzyma rękę na hamulcu ręcznym podczas jazdy - jak się skręca, to czuć na ręce zimne powietrze. Co jest przyczyną - nie wiem. Kiedyś miałem ściągnięta deskę, ale przyczyny nie znalazłem.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.