nawiew srodkowy i licznik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nawiew srodkowy i licznik
Witam kolegow zakupilem sobie drugiego Vw ale T4 i mam problem taki ze jak zalacze cieple powietrze na twarz to leci mi tylko z bocznych nawiewow cieple a ze srodkowych trzech leci mi zimne lodowate powietrze jakbym mial wlaczona klime (mam bez klimy) co moze byc przyczyna ze srodek chodzi zamiast grzac????
2. Licznik mi nie trzymie kilometrow Trip. przy kazdym wylaczeniu samochodu zeruje mi licznik trip i jak go zapalam to jest takie jakby przewijanie kasety w liczniku
2. Licznik mi nie trzymie kilometrow Trip. przy kazdym wylaczeniu samochodu zeruje mi licznik trip i jak go zapalam to jest takie jakby przewijanie kasety w liczniku
Ostatnio zmieniony czw sty 14, 2010 10:15 przez wojtf23, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lukasz_mk2
- Forum Master
w jakim stanie masz akumulator?? czy przypadkiem nie gaśnie Ci licznik podczas kręcenia rozrusznikiem?? Bo jak na mój gust to wina "słabego prądu", możesz sprawdzić jeszcze wszystkie bezpieczniki dla pewności, w mk3 jak któryś (nie pamiętam numeru) jest przepalony to licznik traci pamięć po zgaszeniu i ponownym rozruchu
- hermes1984
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: nawiew srodkowy i licznik
Jeśli chodzi o zimnne powietrze to T4 tak mają fabrycznie nie wiem tylko co to ma na celu?wojtf23 pisze:Witam kolegow zakupilem sobie drugiego Vw ale T4 i mam problem taki ze jak zalacze cieple powietrze na twarz to leci mi tylko z bocznych nawiewow cieple a ze srodkowych trzech leci mi zimne lodowate powietrze jakbym mial wlaczona klime (mam bez klimy) co moze byc przyczyna ze srodek chodzi zamiast grzac????
2. Licznik mi nie trzymie kilometrow Trip. przy kazdym wylaczeniu samochodu zeruje mi
licznik trip i jak go zapalam to jest takie jakby przewijanie kasety w liczniku