MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
Shmatan, miejsce podpatrzone Tak ogólnie to mój grafik miał wypadek, ale jak się wyliże to wpada tablica US i tam będzie problem, bo nie wiem czy na środek czy na bok... Chyba będę musiał zastosować patent na taśmę dwustronną.
Chyba zły wybór pomarańczowe?
Jedyny element pomarańczowy na samochodzie, to się nie uda :/ No to trzeba kombinować... Tylko nie wiem jak będą się prezentować inne świecące na pomarańcz.
Chyba zły wybór pomarańczowe?
Jedyny element pomarańczowy na samochodzie, to się nie uda :/ No to trzeba kombinować... Tylko nie wiem jak będą się prezentować inne świecące na pomarańcz.
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
do przednich czarnych lamp pomarańczowe nie są najlepszym rozwiązaniem.
Czarne byś musiał mieć.
A pomarańczowe obrysy są w realu jaśniejsze niż na Twoim zdjęciu.
Albo zrób tak: kup pomarańczowe np. w ASO i później okleisz folią czarną do przyciemniania lamp np. z allegro. Jaki będzie tego efekt to nie wiem ale może zda to rezultat.
Czarne byś musiał mieć.
A pomarańczowe obrysy są w realu jaśniejsze niż na Twoim zdjęciu.
Albo zrób tak: kup pomarańczowe np. w ASO i później okleisz folią czarną do przyciemniania lamp np. z allegro. Jaki będzie tego efekt to nie wiem ale może zda to rezultat.
Ostatnio zmieniony śr sty 13, 2010 19:36 przez Maximus-83, łącznie zmieniany 2 razy.
Właśnie podobnie myślę, chciałem się upewnić No nic będę musiał coś na ebayu poszperać :]
Co do odcienia pomarańczy to nie wiem, skopiowałem z twojego
Planuję białe przydymić tak jak kierunkowskazy, tylko że kierunki to były clear`y a obrysy są jakby rozpikselizowane.Czarne byś musiał mieć.
Co do odcienia pomarańczy to nie wiem, skopiowałem z twojego
Ostatnio zmieniony śr sty 13, 2010 19:36 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Bardziej myślałem o wymianie na pomarańczowy który bym przydymił, aby było widać, że miał identyczny odcień jak w tylnej lampie czy też w przedniej. Obrysy i tak były by robione po sesji więc jest czas na przemyślenia, choć w sumie nie ma co myśleć. Kupuję pomarańczowe, przydymiam i montujępyro pisze:truckman, to do kolmpetu przydał by sie bardziej pomarańczowy kierunek w reflektorze i z tyłu
Edycja:
Żeby nie było, że nic się nie dzieje lub, że poprzednie słowa były rzucone na wiatr; nowe fanty do wykończenia listwy. Montaż nie wiem kiedy, na pewno nie w stczniu lub lutym
Ostatnio zmieniony sob sty 23, 2010 17:15 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
czyli kolejny US front juz sie tworzy a czemu nie szukałeś białych obrysówek
Mk4 GTI 1.8 T
Mój VW -- viewtopic.php?f=160&t=221264
Moje aukcje - zobacz warto !!!
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1959642" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/Tamj/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój VW -- viewtopic.php?f=160&t=221264
Moje aukcje - zobacz warto !!!
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1959642" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/Tamj/" onclick="window.open(this.href);return false;
pogoda nie pozwala na montaż i również zniechęca do wielu rzeczy...truckman pisze:niestety pogoda nie pozwala na montaż.
Sub dla mojej żonci czeka już miesiąc, ale trzeba kable rzucic a to ostatnio odpada bo garażu brak
Truck a wymyśliłeś już patent na rejestrację??
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)